reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dajecie swoim maluchom truskawki?

Ja tez daje truskawki,zima nie zaduzo,bo te sklepowe zimowe truskawki to ochyda sam kwas,ale teraz juz sa troszke lepsze,wiec dajemy:-)

reklama
Zosia pierwszą truskawkę zjadła miesiąc temu z jogurtem naturalnym. Nie specjalnie jej podeszła. Później było kilka podejść ze śmietaną i już spoko :-). Brak reakcji alergicznych dajemy. Wczoraj dostałam z działki od babci, nie pryskane :-). Zosia wcina nawet malo dojrzałe i potrafi wielką wepchnąć całą do buzi bym jej nie zabrała ;-)

Moj Kuba w zeszlym roku zjadł może z pare truskawek a to dlatego, ze nie przepadal za nimi.:eek: W tym roku jeszcze nie probowal, mam nadzieje, ze sie bedzie zajadal:tak:. W zimie dawalam mu dzem truskawkowy, jogurty truskawkowe tez wcina no a wiadomo - swiezy owoc - samo zdrowie :-)

moja Kajka też uwielbia truskawki,co prawda jak miała 1,5 roku jadła je chyba po raz pierwszy...i niestety dostała uczulenia-głównie na buźce!uczulenie jednak minęło samoistnie z czasem i teraz wcina je bezkarnie...:tak::tak:

Do góry