Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Elis-ja poprostu zaczęłam rzadziej myć włosy.Włosy przyzwyczajają się do częstego mycia.Wiem, że to dziwnie brzmi, ale chyba tak jest.Może używasz nieodpowiedniej odżywki.
Pozdrawiam,
Dzięki Hanusia za radę, z pewnością masz rację. Próbowałam już tego, ale przynosiło to u mnie marny efekt. Źle czułam się z nieświeżymi włosami i zaniechałam tych prób.
cze,
ja miałam taki problem z włosami, były dni,że włosy nie zdążyły mi wyschnąć a juz były przetłuszczone.selerowate.
W tej chwili nastapiła pewna poprawa,przez dłuzszy czas używałam szmponu Palmolive z białą pokrzywą.Odżywek nie używam bo nie lubię.Teraz są dni,że nie muszę myć włosów codziennie.
Pozdrawiam
Martynka W tym problem ze ja mam praktyke w salonie fryzjerskim i juz wszystki prubowalam i sie wlasnie zastanawiam bo moze nie wolno rozjasniac I tak juz prawie lysa jestem bo mi bardzo wypadaja
Rozjasniac wolno ale ,ale...faktycznie moze wyjsc inny kolor.Ja przed pierwsza ciaza mialam platyne.Zaszlam w ciaze i po 3 miesiacu jak pofarbowalam (ta sama farba)moje wlosy zrobily sie zoltawe a odrosty rdzawe .A to ponoc dlatego,ze w ciazy wlosy staja sie silniejsze pod wplywem hormonow...i wlasnie dlatego moze sie tak zdazyc.
oprócz podcinania końcówek nie robię nic więcej z włosami bo mi strasznie wypadają, a tu jeszcze dobre dwa miesiące do rozwiązania wyłysieje chyba calkiem