• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Dekoracje kącików dla naszych maluchów

reklama
co raz bliżej Mety :rofl2::-)

Załączniki

• DSC_0067.jpg
    DSC_0067.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 248
  • DSC_0069.jpg
    DSC_0069.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 230
  • DSC_0072.jpg
    DSC_0072.jpg
    9,5 KB · Wyświetleń: 230
Xmamuśka cudowny kącik dla Bartusia!

Zuzia będzie spała w naszej sypialni, na razie stoją tylko mebelki, ochraniacz i prześcieradełka jeszcze leżą w szafie uprane, napis będę szyła we wrześniu. Pompony są fajne, ale powiedzmy przez tydz, bo później to tylko zbiorowisko kurzu, ze względu na G muszę takich rzeczy unikać. Pościeli na razie nie kupowałam bo Niunia będzie w rożku/ otulaczku/ śpiworku.

ja to se chyba odpuszczę. Literki coś mi się żadne nie podobają, girlandy żadne mi nie pasują...
później kupię chyba tylko karuzele i będzie musiało wystarczyć. Ochraniacz i kolorowa kołderka też zdobią w pewien sposób.

Hmm, my na łóżeczko jeszcze czekamy, ale odkąd dowiedziałam się, że zostanę mamą powiem Wam szczerze że mój pokój się chyba skurczył :-D
Kiedy mieszkałam tu sama wydawał mi się wielki, teraz- dzieląc go z mężem i niedługo synkiem wydaje mi się malutki. Ale fakt, wymieniliśmy meble i oczywiście doszło kilka specjalnie dla synusia :)

Xmamuska kącik nabrał kształtów, super!

Paulka fajnie ze junior będzie miał swój pokój :-)

My będziemy dzielić jeden pokój jak na razie, nasz Zuziolek będzie miał swój kącik :-) łóżeczko i komoda :-) mam nadzieję że za dwa tygodnie się pochwalę jak wygląda :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry