Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
trafiały pod rece położynch na koziołka i wszystkie mówiły jedno - szybko, niedokładnie, tępą maszynką ( która golono niestety więcej niz jedną osobę ...) każda była pozacicnana...Hej dziewczyny. Temat super
nimfiiczy mozesz podac dokladna nazwe tego kremu do depilacji?? Uzywalam kiedys tez kremu niby do depilacji i co guzik..Krem poszedl do kosza bo sie niesprawdzil. Trzeba było uzyc maszynki do depilacji czego teraz nielubie bo mi niewygodnie pod prysznicem czy to z brzuchem czy bez. Póki co jest mały ale za 3-4 tyg bedzie znacznie wiekszy i co wtedy??
Za odpowiedz z góry dziękuję i pozdrawiam
125 ml
mnie to spotkało przy pierwszej ciąży...i potem już się nie dałam ogolić
dziwne...kremu do depilacji wolę nie stosować bo może skórę podrażnićNo ładnie...
A kiedy ja przyszlam za pierwszym razem do swojego lekarza, jak zawsze ''wydepilowana'' to mi zabronił tego robić w ciąży
I dodał, zebym do nastepnego badania tego pod zadnym wypadkiem nie robila... bo w ciazy trzeba dbac, o swoja naturalna flore bakteryjna, ktora latwo moze ulec zniszczeniu wlasnie przez golenie. Co za koles![]()

A ja chodzę od kilku lat do kosmetyczki na wosk i w ciąży nadal to robię. Teraz jestem umówiona na 2 tyg przed porodem.

Wosk w ciąży??
Effcia jak Ty to wytrzymujesz?? 
:-):-)