reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kiedyś niewielu ekspertów wierzyło, że małe dzieci mogą doświadczać depresji lub lęku. latach 90. stało się jasne, że depresji i lęku mogą doświadczać nawet trzylatki. Jednak u wielu dzieci objawy depresji objawiają się w pozornie niepowiązany sposób, na przykład agresją, zaburzeniami odżywania lub nadpobudliwością. Zapraszam cię na bezpłatny live. 2. marca o 15:30 Wpadaj na YT albo oglądaj na FB

reklama

Depilacja w zaawansowanej ciąży

Noel

Kochająca mama
Miasto
Legionowo
Ja się szarpnłęam sama woskiem na 4 dni przed porodem.
Co cc nie musiałam być juz golona.

Mi też od golenia wyskakiwały krostki.
Dlatego przerzuciłam się na wosk.

Jak skończę karmić to zrobię sobie depilacje laserową.

reklama

sylwiap26

Zaciekawiona BB
Miasto
Gdańsk
a ja chodzę na depilację woskiem - raz na ok miesiąc, sama raz próbowałam ale nawet okolic bikini nie byłam w stanie porządnie ogolić :-D

beata26

szczęśliwa mamusia :)
Miasto
taka tam ładna miejscowość :)
ja używam depilatora. Czasem się jakieś krostki zrobią. No i boli okropnie, ale da się przeżyć. Pachy i nogi luz, ale bikini brrrrrrrrrrrrr. A przed porodem 3 tyg robiłam podchody żeby myszkę wygolić do cc. I tak po kawałku co dzień:-D teraz sie z ztego śmieję ale wtedy nie było mi do śmiechu . Za to moj gin jak mnie zobaczył (całą ciążę mialam trójkącik ) podczas cc że zostawiłam sobie takie małe kółeczko to taką minkę strzelił i się uśmiechnął że od razu się rozluźniłam:laugh2::laugh2::laugh2:

Andzia84

listopadowa Mama
Fajny temat :-D
Pamiętam jak do samego końca gimnastykowałam sie z lusterkiem hehe :-D
Ale byłam samodzielna :-p

anne

Fanka BB :)
Fajny temat :-D
Pamiętam jak do samego końca gimnastykowałam sie z lusterkiem hehe :-D
Ale byłam samodzielna :-p
Mi z lusterkiem kiepsko wychodziło:-D,a mam bardzo duży brzuszek,więc cięzko,na szczeście mężuś pomógł,tylko że tak się zapędził,że zostawił mi tylko taką jakby kępkę-jak Hitler miał wąsik:-D:sorry:.A jesli chodzi o krosteczki po goleniu,to pamiętam,że przy ostatnim porodzie taka fajna położna mi mówiła,zeby zawsze kierować maszynkę od góry do dołu-nie na boki,ani pod włos,wtedy nie wyskakują krosteczki,no i wiadomo-maszynka nowiutka musi być:tak:

kozaczino

Miasto
Poznań
Hmmm to faktycznie jest problem ;/ ja ratuje sie lusterkiem i na razie daję radę D ale jest co raz ciężej...jak juz nie dam rady to małża poproszę o pomoc.

dabin

hehe ja też lusterkiem operuje :-)ale później to już chyba nie dam rady i jedynym ratunkiem mężuś będzie

_Ewcik_

ja na razie jeszcze bez lusterka daję radę, ale już teraz myślę, co będzie dalej:eek: na razie operuję maszynką, ale zastanawiam się, czy przed porodem nie iść na wosk do kosmetyczki

reklama

peperka

Miasto
Warsaw, Poland, Poland
bylam na wosku przed zajsciem w ciaze i robilam bikini - przyznam ze wtedy juz bolalo cholernie. a w ciazy jak wszystko jest tam mocniej ukrwione to jeszcze gorzej musi bolec. no chyba ze sie chodzi regularnie, to wtedy bardziej kobiety sa przyzwyczajone.
najlepszym rozwiazaniem jest lusterko i dosc dobra maszynka, ja akurat uzywam meskich, bo wydaja mi sie ostrzejsze i ogolnie lepsze. te golenie tez nie musi byc nie wiadomo jak idealne, byleby z grubsza bylo zrobione :)

Do góry