Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
teraz sie z ztego śmieję ale wtedy nie było mi do śmiechu . Za to moj gin jak mnie zobaczył (całą ciążę mialam trójkącik ) podczas cc że zostawiłam sobie takie małe kółeczko to taką minkę strzelił i się uśmiechnął że od razu się rozluźniłam

Mi z lusterkiem kiepsko wychodziłoFajny temat
Pamiętam jak do samego końca gimnastykowałam sie z lusterkiem hehe![]()
Ale byłam samodzielna![]()
,a mam bardzo duży brzuszek,więc cięzko,na szczeście mężuś pomógł,tylko że tak się zapędził,że zostawił mi tylko taką jakby kępkę-jak Hitler miał wąsik
.A jesli chodzi o krosteczki po goleniu,to pamiętam,że przy ostatnim porodzie taka fajna położna mi mówiła,zeby zawsze kierować maszynkę od góry do dołu-nie na boki,ani pod włos,wtedy nie wyskakują krosteczki,no i wiadomo-maszynka nowiutka musi być
,na szczeście mężuś pomógł,tylko że tak się zapędził,że zostawił mi tylko taką jakby kępkę-jak Hitler miał wąsik.