Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
musisz wziąć pod uwagę jeszcze fakt, że w ciąży czasami się zdarza że hormony biorą górę, a to one są odpowiedzialne za depresję ciążową!! także jak dla mnie Twój komentarz był zbędny...Tato Smoku :-)
pamiętaj, że macica uciska nam pecherz a nie mózg ...
cześć,
jestem w 18tyg. ciąży i ten okres zawsze wyobrażałam sobie cudownie,ale tak nie jest... bezpośrednio przed zajściem w ciążę leczyłam się na depresję, teraz leków nie mogę brać. mój partner, który obiecywał mi,że jak zajdę w ciążę będzie mnie nosił na rękach- okłamał mnie. mam lęki, myśli samobójcze, chciałbym umrzeć,żeby więcej już się tak nie czuć-czuję się winna wobec moje dziecka. tylko płaczę, a on mnie ocenia, gani za to,ale nie chce rozmawiać ze mną-już w trakcie ciąży jest samotną matką.chciałbym już z tym skończyć,nie potrafię z nikim się porozumieć,rozmowa nie przynosi mi ukojenia.czuję,że sobie krzywdę zrobię, już tyle razy próbowałam...czy wiecie jakie leki mogę brać w ciąży,żeby to ukoić.?