reklama
Rozwiązanie
I jak mierzylyscie tętno? O jakich porach dnia zazwyczaj? Pokazywał wam mniej więcej takie same wartości przy każdym użyciu?
Rano, wieczorem, czasem w południe. Teraz już nie używam, bo młody kopie jak szalony
Cały czas tętno zgadzało się z tym, co sprawdzał lekarz. Mój od samego początku miał tętno na wartościach 135-140.
A jeszcze możesz mi wytłumaczyć jak dokładnie działa? Jak trzeba go użyć?Obecnie 17, tylko zbliża się do skóry, nie muszę nawet szukać maluszka![]()
reklama
WeronikaLat
Fanka BB :)
Wlaczasz bocznym guzikiem, trochę żelu na brzunio i szukaszA jeszcze możesz mi wytłumaczyć jak dokładnie działa? Jak trzeba go użyć?

Ania0306
Ja miałam detektor angel sounds. Używałam go od 14 tygodnia ciąży przez dwa tygodnie i przez te dwa tygodnie byłam 3 razy u lekarza bo zdarzało się, że nie wyłapał serca. Chyba, że jesteś taką osobą, że nie będzie Ci to przeszkadzać to, że za każdym razem serca nie znajdziesz, to jak najbardziej polecam. Mnie to za dużo nerwów i stresu kosztowało. Od 16 tygodnia i tak ruchu czułam więc za długo go nie używałam.
Ja jestem w 12 tygodniu i właśnie o to się boję żeby nie zdarzyła się taka sytuacja jak tobie, bo zamartwianie się na zapas bardzo łatwo mi przychodzi i gdyby było tak że detektor błędnie pokaże że bije za mało albo wcale to chyba bym oszalala ze stresu.. ciągle się zastanawiam. Ten detektor o którym mówisz też już przestudiowałam w Internecie i większość z tego co widziałam to w opiniach innych było że nie wykrywa tetna, więc może jakiś inny byłby dobryJa miałam detektor angel sounds. Używałam go od 14 tygodnia ciąży przez dwa tygodnie i przez te dwa tygodnie byłam 3 razy u lekarza bo zdarzało się, że nie wyłapał serca. Chyba, że jesteś taką osobą, że nie będzie Ci to przeszkadzać to, że za każdym razem serca nie znajdziesz, to jak najbardziej polecam. Mnie to za dużo nerwów i stresu kosztowało. Od 16 tygodnia i tak ruchu czułam więc za długo go nie używałam.
Ja mamm Soline B. Używałam od 10 tygodnia. Dokładnie od 9 i 1. Nigdy nie miałam sytuacji żeby niee znaleźć. Chociaż pierwszym razem znalazłam po 20 minutach bo nie wieedziialaam czego szukać. Na początku tętno jest bardzo nisko im dziecko wieekssze tym wyżej siee szuka. Ja bym umarła bez detektora używałam do momentu Ruchow dziecka. Dzięki temu orrzezylaam pierwsze 18 tygodni
godzbal
Ja mamm Soline B. Używałam od 10 tygodnia. Dokładnie od 9 i 1. Nigdy nie miałam sytuacji żeby niee znaleźć. Chociaż pierwszym razem znalazłam po 20 minutach bo nie wieedziialaam czego szukać. Na początku tętno jest bardzo nisko im dziecko wieekssze tym wyżej siee szuka. Ja bym umarła bez detektora używałam do momentu Ruchow dziecka. Dzięki temu orrzezylaam pierwsze 18 tygodni
Mam ten sam, bardzo polecam
I jak mierzylyscie tętno? O jakich porach dnia zazwyczaj? Pokazywał wam mniej więcej takie same wartości przy każdym użyciu?Mam ten sam, bardzo polecamużywałam od 10 tygodnia co jakiś czas
![]()
Chciałam wrzucić fotę, ale plik za dużyCzy mogłabyś wysłać zdjęcie lub linka?![]()

Czy mogłabyś wysłać zdjęcie lub linka?![]()

Jumper JPD100S6 Detektory tętna płodu - medipment.pl
Poznaj oferty cenowe, parametry techniczne i serwis Jumper JPD100S6 z kategorii Detektory tętna płodu na portalu medycznym medipment.pl. Specjalistyczny sprzęt medyczny i laboratoryjny. Największy wybór w jednym miejscu.
Zazwyczaj rano ale niee polecam od razu po posiłku bo w brzuchu tornado i za dużo dźwięków. Podobne wartosscii ale to niee maa cco naa to patrzeć tętno siię zmieeniaa dziecko się rusza itp. Po pewnym czasie od razu wieedziialaam czy znalazłam tętno bo tto czysty dźwięk czy np nadchodzący z tętnicca. Jakk juzz znalazłam tetno to wylaaczzalaam bo dzieecko siee denerwowałoI jak mierzylyscie tętno? O jakich porach dnia zazwyczaj? Pokazywał wam mniej więcej takie same wartości przy każdym użyciu?
reklama
Tu trochę napisaliśmy o detektorach tętna i pytanie tylko, ile masz w sobie spokoju, bo część mam możliwość słuchania tętna uspokaja, a dla części sam pomiar jest powodem silnego niepokoju i stresu