reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Dieta cud - grupa wsparcia dla odchudzajacych, diety, sukcesy i porażki

reklama
no ja jakos daje rade ale bardzo wolno mi to idzie dlatego ze tak do konca nie odmawiam sobie wszystkiego jednak cm mi polecialy masakrycznie to waga tak srednio 1kg w tydzien a czasem 2tyg stoi w miejscu ..mam nadzieje ze do komunii synka bedzie te 59 :) musze sie bardziej postarac :)

1000kcal moja dieta

U mnie ponoc 3 ma minusie były ale ja w to nie wierze...ledwo sie dopinam w swoje spodnie i czas sie na icażówki przerzucić. Ja to sobie chyba dodam suwaczek ile mi przyhcodzi kg...

Nie no Karola, 18 tydzien i ciazowki??? Nie za wczesnie ;-) A tak na serio to przypomina mi sie ta wyliczanka o 3 dzieci i ze za 2 razem jak najpozniej chce sie zalozyc spodnie ciazowe. Ja mam nadal 13 na plusie i mimo karmienia nie chce byc mniej. No ale jak sie tonami bezy i ptasie mleczko wcina, to jak niby ma byc :-p

Ja tam nie wybrzydzam ze słodyczami...jem co popadnie;-)
Ale od jutra zero czekolady...
Pamietam ze przy 3 ciaży ciażowki to będą moje normalne ubrania;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry