reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dieta kopenhadzka- może kogoś zainteresuje?

ja od jutra startuję z dietką. u mnei na kartce pisze, że możńa stosować sól i pieprz.
co do napojów - czy można w większej ilości pić kawę oraz czy można pić herbatę i herbatki owocowe?

reklama
kawa tylko wtedy kiedy jest w diecie i w takiej ilosci jaka jest podana, herbatek nie mozna, sokow tez nie-tylko woda i to w jak najwiekszej ilosci

to ja chyba jakaś inna jestem. trzeic dzień i waga stoi sobie dalej w miejscu :baffled:

ja znowu mam, że kalafioru nie, bo w szpinaku i brokułach chodzi o to, że mają bardzo dużo żelaza.

ja dzisiaj mam dzień 10 i -5,5kg :-D :laugh2: :-D
i wogóle nie czuje sie jak na diecie! poprostu lubię takie zieleniny! tylko szkoda, że niemożna w międzyczasie czegoś sobie podgryzać:-( ;-)

Ja trzeci dzień na diecie. nie jest tragicznie, tylko że jednocześnie odstawiłam małą od cyca i się rozchorowała tzn ma 40 st gorączki:wściekła/y:jak będę musiała ją nakarmić to koniec z dietą..ale to ona jest najważniejsza:-)

a na mnie ta dieta prawie że nie podziałała. z wagi nie zleciałam nic, bo cóż to jest 1,5kg przy moim nadmiaarze??????????? objętościowo mi ciutkę zeszło, ale to nie jest nawet cały rozmiar w ubraniach. więc klapa i szukam kolejnej diety.

Czy aktualnie, któraś z koleżanek stosuje tą dietkę??? Ja właśnie zaczęłam :tak: i byłoby fajnie gdyby można się było powspierać z kimś w tej "dietetycznej niedoli" :-D;-):-)

Czy aktualnie, któraś z koleżanek stosuje tą dietkę??? Ja właśnie zaczęłam :tak: i byłoby fajnie gdyby można się było powspierać z kimś w tej "dietetycznej niedoli" :-D;-):-)

zycze wytrwalosci i rezultatow...stosowalam ja jakis czas temu i u mniee efekty byly...tylko najgorszy jest kryzys 3-go i bodajze 11 dnia.

Niedlugo znow na nia przejde.

Pisz o swoich efektach

Pozdrawiam

Jesli moge to dołącze sie do Was,poniewaz mam zamir jutro własnie zacząc ta diete.Tylko szukam kogos kto takze jest na tej diecie.Wiadomo ze w pare osób zawsze lepiej.:-)

reklama
Nocka - dziękuję za wskazówki :-) i mam ogromną nadzieję, że u mnie również będą rezultaty :tak:

kwiatuszek19 - to super, że masz zamiar również stosować tą dietę :-). Będziemy mogły się wspierać wzajemnie i wymieniać doświadczenia :happy2:

Do góry