• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dieta Maluszków

Ella mi się wydaje, że mała je całkiem całkiem. Jak będzie to zobaczycie po odstawieniu wypełniacza.
No mój przy Waszych je jak Smoczątko :-) i chłop jak dab jest :-) Ale Kuba też był pulpet, a teraz długi chudy patyczak :-D

Aniam- jakbym w aucie tego nie miała tobym musiała dygać ze wszytskim na górę :-) za leniwa jestem. Jak mieszkalismy w domu, to też nie było problemu :-D

reklama
Ella jest bardzo dobrze z wagą. Moja bez takich akcji waży tylko 7200g. Aż sprawdziłam ile Twoja córcia ważyła po urodzeniu. I wagę miały podobna. Moja 2830 i spadła do 2500 przy wypisie.
PS. Mój wcześniejszy post miał trafić na główny wątek. Sorki za to.

Elluś- Julik wcale nie je takl mało- no ale wierze że musicie jej wciskać to wszystko
Mój je też baardzo mało- ostatnio to w ciągu dnia zaledwie 200 ml mleka, mały słoiczek obiadku lub zupki, z 6 łyżeczek kaszki lub owsianki i może z pół słoiczka obiadku lub połowe jabłuszka, na noc 180 ml mleka i w nocy 100 ml mleka w międzyczasie z dwa razy cyc w ciągu dnia i raz w nocy- ale jak na mój gust to z cyca nawet 80 ml nie wyciumka .
Nie wiem jak mam skońćzyc z tym cycaniem- jestem do tego bardziej przywiązana niż Antoś- bo jemu to wsio ryba

Kamisia może mu ząbki idą bo moja Olcia to nic prawie nie chciała jesć przez tydzień. sorki tylko cycuś był mniami, ale w cycusiach to już mało mleczka więc co ona mogła się najeść. Więc śniadanie -kaszka, obiad -zupka i deser to był istny cyrk na kółkach; matka sie dwoila i troiła by dziecię choć pare łyżeczek zjadło. Butli na noc też tknąć nie chciała; w końcu zrobiłam odkrycie że ząb jeden jest a drugi jeszcze nie przebity.
od 3 dni wszystko wróciło do normy. Nie wiem czy ta górna druga dwója już jej wyszła bo nie da za wuja pana se sprawdzić.

Akatka- zęba ni widu ni słychu a taki cyrk trwa już od około miesiąca. Nie wiem o co camann nie je prawie nic a rośnie:)
Chociaż może Antkowi niedługop wylezie górny kieł, bo z tego co pamiętam nasze bąble w podobnym czasie dostały dolne jedynki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry