reklama

Dieta Maluszków

Ella mi się wydaje, że mała je całkiem całkiem. Jak będzie to zobaczycie po odstawieniu wypełniacza.
No mój przy Waszych je jak Smoczątko :-) i chłop jak dab jest :-) Ale Kuba też był pulpet, a teraz długi chudy patyczak :-D

Aniam- jakbym w aucie tego nie miała tobym musiała dygać ze wszytskim na górę :-) za leniwa jestem. Jak mieszkalismy w domu, to też nie było problemu :-D

reklama
Ella jest bardzo dobrze z wagą. Moja bez takich akcji waży tylko 7200g. Aż sprawdziłam ile Twoja córcia ważyła po urodzeniu. I wagę miały podobna. Moja 2830 i spadła do 2500 przy wypisie.
PS. Mój wcześniejszy post miał trafić na główny wątek. Sorki za to.

Elluś- Julik wcale nie je takl mało- no ale wierze że musicie jej wciskać to wszystko
Mój je też baardzo mało- ostatnio to w ciągu dnia zaledwie 200 ml mleka, mały słoiczek obiadku lub zupki, z 6 łyżeczek kaszki lub owsianki i może z pół słoiczka obiadku lub połowe jabłuszka, na noc 180 ml mleka i w nocy 100 ml mleka w międzyczasie z dwa razy cyc w ciągu dnia i raz w nocy- ale jak na mój gust to z cyca nawet 80 ml nie wyciumka .
Nie wiem jak mam skońćzyc z tym cycaniem- jestem do tego bardziej przywiązana niż Antoś- bo jemu to wsio ryba

Kamisia może mu ząbki idą bo moja Olcia to nic prawie nie chciała jesć przez tydzień. sorki tylko cycuś był mniami, ale w cycusiach to już mało mleczka więc co ona mogła się najeść. Więc śniadanie -kaszka, obiad -zupka i deser to był istny cyrk na kółkach; matka sie dwoila i troiła by dziecię choć pare łyżeczek zjadło. Butli na noc też tknąć nie chciała; w końcu zrobiłam odkrycie że ząb jeden jest a drugi jeszcze nie przebity.
od 3 dni wszystko wróciło do normy. Nie wiem czy ta górna druga dwója już jej wyszła bo nie da za wuja pana se sprawdzić.

Akatka- zęba ni widu ni słychu a taki cyrk trwa już od około miesiąca. Nie wiem o co camann nie je prawie nic a rośnie:)
Chociaż może Antkowi niedługop wylezie górny kieł, bo z tego co pamiętam nasze bąble w podobnym czasie dostały dolne jedynki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry