Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja jestem jeszcze gorsza...póki co dostał raz bo mu nie smakowało i pluł swoja ulubiona zupka...;-(
i mniedzieki, ze to napisalas, podnioslas mnie na duchu hehe

i mnie
Ja rybki jeszcze nie podawałam :-( Nie mam gdzie zakupić świeżego łososia. A się nie ruszałam na zakupy poza moje miasteczko z dobre 3 msc
No i twarożku i innych krowo-pochodnych produktów też nie. Waham się między tym co Wy podajecie, a tym co w schemacie żywienia wyczytałam.
Jogurciki dałam jedynie nestle, a naturalny czeka w lodówce.
A bialko np w jajecznicy to nie za wcześnie?
sosspetosa pozostaje Ci karmienie łyżeczką. Do kaszki spróbuj dodawać owoce. Ja daję mus owocowy własnej roboty i smakuje.
sosspetosa pozostaje Ci karmienie łyżeczką. Do kaszki spróbuj dodawać owoce. Ja daję mus owocowy własnej roboty i smakuje.
ja dzis podalam pierwszy raz naturalny, i mloda wtrabila,a nie zjadla.i mnie
Ja rybki jeszcze nie podawałam :-( Nie mam gdzie zakupić świeżego łososia. A się nie ruszałam na zakupy poza moje miasteczko z dobre 3 msc
No i twarożku i innych krowo-pochodnych produktów też nie. Waham się między tym co Wy podajecie, a tym co w schemacie żywienia wyczytałam.
Jogurciki dałam jedynie nestle, a naturalny czeka w lodówce.
A bialko np w jajecznicy to nie za wcześnie?
ja tez kilka razy, choc u nas bardzo ciezko trafic ta rybke w sklepie...Ja póki co rybkę daje słoiczkową:-)
Mój Igor jak zrezygnował z piersi, to mm nie chciał. Miał 7/8 miesięcy, wkrótce kaszki też przestały podchodzić, ale jadł danonki i inne deserki z HIPPA, więc lekarka stwierdziła, że ok.Kaszka podawana łyżeczką czy przez smoka tak samo niefajna. Wiadomo, mleko przemycam gdzie tylko mogę, bo Adaś ma dopiero ok 9 miesięcy.
Może moje dziecko zadecydowało, że czas odstawić mleko ;/. Moja siostra miała 5 miesięcy i już zaczęła pluć mlekiem.... no nie wiem. Pożyjemy zobaczymy...
Jeszcze żeby ten mój Gałganek miał choć jednego ząbka....a tu ani widu ani słychu