Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a co rozumiesz przez zwukla wode? ja gotuje Mlodemu tak jak nam, czyli na normalnej z kramu. Jedynie jak mu daje wode do picia, to najpierw przefiltrowuje i dopieto gotuje.
A ja mam do was pytanie, pija juz wasze maluchy z kubeczkow niekapkow? jak to jakich, bo moja ma TT od 6miesiac i nuka tez og 6m i nie potrfai z zadnego pic
ja tez mam wlasnie taki problem, ale zauwazylam,ze jest coraz lepiej, tzn. coraz mniej wymusza wymioty. Nie wydaje mi sie ze maja na to wplyw zeby bo Mateusz nie ma jeszcze ani jednego po prostu jakoś tak dorósł do tego samdziewczyny mam problem z jedzeniem Julki - mam wrażenie że toleruje jedynie słoiczki to co ja ugotuje - po użyciu blendera nie ma takiej konsystecji mała wymusza wymioty - macie jakiś patent na niejadka