reklama

Dieta Maluszków

Parówki to jest to :-D przestałam je tykać od czasu, jak pies odmówił zjedzenia, a kot patrzył na mnie jakbym go chciała zamordować :-D A w dzieciństwie jadałam... i się nie rozpadały podczas gotowania i smak miały... no ale to było dawno i nieprawda :-p

Ja parówek nie jadam od czasu jak byłam na wycieczce w masarni i widziałam z czego się je robi:szok::no::no::no:

reklama
No mówię, że pies wie, co robi, że parówek nie tyka :-D
No nie świecimy, to fakt... sobie w dzieciństwie pojadłam dobrych szynek i parówek, tylko że wtedy dla odmiany to był towar deficytowy... no i szynka smakowała szynką, a nie papierem :tak: a teraz...:wściekła/y:

Przy okazji wizytu u dyzurnego lekarza, dziewczyna stwierdzila, ze karmic powinnam tylko piersia przez nastepne 2 miesiace i to spokojnie Konstancji wystarczy.
Zauwazylam pewna prawidlowosc: im starszy lekarz, tym wczesniej zaleca wprowadzac nowosci do jadlospisu dziecka. Ja bede sie nowoczesnej wersji trzymala, a na nastepnej wizycie u pediatry bedziemy walczyc hehe. Szkoda, ze ta dziewczyna nie ma wlasnej praktyki...

No mówię, że pies wie, co robi, że parówek nie tyka :-D
No nie świecimy, to fakt... sobie w dzieciństwie pojadłam dobrych szynek i parówek, tylko że wtedy dla odmiany to był towar deficytowy... no i szynka smakowała szynką, a nie papierem :tak: a teraz...:wściekła/y:

teraz teściowej brat sam robi szynke na działce u siebie wedzi .. mówie wam rewela . pachnie szynka , smakuje tyż i jak poleży w lodówce to się nie ślizga :)

teraz teściowej brat sam robi szynke na działce u siebie wedzi .. mówie wam rewela . pachnie szynka , smakuje tyż i jak poleży w lodówce to się nie ślizga :)

Ja się pochwalę że mój M też sam robi szyneczke, kiełbaskę swojską i nawet kabanosiki bo ja lubię:tak: oczywiscie przy pomocy pana Zdzisława który się zna na wszystkim i nawet specjalny rodzaj dzewa do wędzenia szuka:-D

Mój mąż jak juedzie do niemiec na szkolenie to zawsze wozi nasze kiełbasy ( te suche ) bo tam w różnych państw są chłopaki i pod pokojem w hotelu to ma kolejkę na degustacje . Teraz już jak jedzie to od razu ma pytanie czy ma kiełbase

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry