Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Miałam oba i różnicy nie zauważyłam, ale częściej kupuję to w kartonikach, bo taniej wychodzi i częściej na nie promocja jest.
no własnie chce kupic z promocji bo w realu jest, ale poki co młody na puszkach jechal , wiec zwatpiłam;-). Byłam jednak na stronie nestle, porownalam składy i wyglada na to,że nie rozni sie niczym oprócz opakowania i wagi;-)
Nestle robilo jakis czas temu taka akcje, ze zamiast dwoch typow mleka: NAN i NAN active zrobili teraz NAN pro. Podejrzewam wiec ze te w puszkach to po prostu jeszcze zostaly. U mnie w osiedlowym przeceniaja wlasnie te w puszkach, zeby sie pozbyc.
tak, tak, ale nie 3, z tego co zoabzcył☺am na ich stronie Nan pro 3 jest w pudelkach 350g, 600g i puszka 800g, nie ma tej małej puszki:-). takze ta puszka jest juz z tych nowych:-), składem się jednak nie roznia:-)
no własnie o tym pisałam ;-)Mleko następne, dla niemowląt 6-12 miesięcy
Tutaj jest na dole ladna tabelka. Z tego co widze to chodzi o to, ze pudelka sa mniejsze (350g i 600g) a puszka wieksza (800g). Wg mnie jest to to samo mleko i w pudelku i w puszce.