Forget-me-not
Fanka BB :)
My jestesmy po pierwszej marchewie - zjedzone zostalo MOZE pol lyzeczki. Generalnie marchewa jest fuj, ble i w ogole niejadalna...
Jak ja zachecic do marchewki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Polus rozpoczyna dzis piaty miesiac
a w sumie znam takie przypadki u koleżanek że dziecko trudno było przekonac do picia póki było na cycku
też znam i nic oprócz butli -łyżeczką i cudami nie wchodziło bo mała pluła
kiedyś jej pewno przejdzie

Jeeenyyy Aniam- śledzieeee!!! Ja chcę śledzika!!! Muszę męża do sklepu posłać!
Bede musiala zjesc jakies taco, albo inne chile...

hehehe w ciąży mogłas korzystać teraz za późno:-)

My jestesmy po pierwszej marchewie - zjedzone zostalo MOZE pol lyzeczki. Generalnie marchewa jest fuj, ble i w ogole niejadalna...

;-)a zakiśić czegoś tam nie możesz??? kaktusa???![]()
sto lat sto lat
jak ten czas szybko leci:-)
Jeśli dziecię nie pije nie ma się czym martwić póki
1. mocz nie jest "gęstszy" cokolwiek to znaczy
2. mocz nie jest ciemniejszy niż zwykle (a zwykle jest raczej bezbarwny)
to tyle z wieści od pediatry
koleżanka się strasznie namęczyła z dzieciną bo mała budziła się w nocy co 1,5 2h na cyca i w końcu wszystko lądowało na podłodze -bo jak tu się napić jedząc??? powiedziałam jej żeby tą sondą podawała przy karmieniu po trochę wody (mała już miała ciemny mocz i lekarz kazał dopajać a mała nic i niczym) no i działa
hehehe w ciąży mogłas korzystać teraz za późno:-)
a zakiśić czegoś tam nie możesz??? kaktusa???![]()

Trzynacha, jasne ze moge zakisic kaktusa (nawet oni tutaj je robia w jakiejs marynacie czy cos), ale to cholerstwo jest obrzydliwe i smak moze byc tylko gorszy. Chyba trzeba byc tubylcem zeby lubic kaktusa.![]()
![]()