• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Dieta Maluszków

kittek - moja młoda też ostatnio lepiej jeść zaczęła, wczoraj i dziś zjadła mega talerz ziemniaczków z sosem, mięskiem i kalafiorem:szok: Od kilku dni za namową bliskiej znajomej zaczęłam podawać Lence FLAVON, my z M. też jemy owocowy i warzywny. Droga inwestycja, ale znajoma obiecała efekty. Powiem Wam jak jakieś zauważę;-)

reklama
Menu widzę rozszerza się w zawrotnym tempie. Dobrze, ze nie tylko moj Adaś to "bóbo-maniak" :-) I kocha - ma to po mamusi - arbuzy. Gotów dla nich zrezygnować z obiadu :-)
Wieki tu nie zaglądalam i teraz mam tyle inspiracji czym nakarmić mojego bąka, że nie wiem w co jutro ręcę włożę

kittek - moja młoda też ostatnio lepiej jeść zaczęła, wczoraj i dziś zjadła mega talerz ziemniaczków z sosem, mięskiem i kalafiorem:szok: Od kilku dni za namową bliskiej znajomej zaczęłam podawać Lence FLAVON, my z M. też jemy owocowy i warzywny. Droga inwestycja, ale znajoma obiecała efekty. Powiem Wam jak jakieś zauważę;-)

elvie a napisz bo jestem ciekawa kiedyś o tym czytałam na forach , ciekawe czy to kit czy nie a nie mam zamiaru testowac na sobie he he

aniam - jakbym zapomniała to zapytaj o FLAVON za miesiąc, powinny się już jakieś pierwsze efekty pojawić;-)

Ten activ to w zasadzie już mogę polecić, bo jak go zażyję to jakbym z 5 redbulli wypiła:szok:

Zielona - FLAVON to bioflavonoidy i antyoksydanty w postaci takich dżemów, które przyjmujesz w zależności od potrzeb 1-3 razy dziennie, trzymasz jak najdłużej pod językiem i później połykasz:-D

Leczy niby nawet nowotwory, ale osobiście nikogo wyleczonego nie znam, bo mam z tym styczność dopiero od kilku dni. Moja młoda niejadek to postanowiłam zainwestować, a M. chcemy wyleczyć z alergii. Sama biorę profilaktycznie, bo ja w ogóle suplementację popieram, stosuję i uważam za bardzo potrzebną. Takie cztery słoiczki kosztują 535zł. Jeden starcza na miesiąc, ale my bierzemy dwa równocześnie, młoda bierze kids, a activ to tylko wtedy bierzemy jak nam power potrzebny:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Ja Flavon bralam w ciazy.
Efekty... hmmm... moze efektem tego wlasnie byla waga Polinki urodzonej 3 tygodnie przed terminem z OM, z waga 4130... przy czym teraz z niej drobinka....
A moze to wplywu zadnego nie mialo???
Na mnie w kazdym badz razie chyba nie dzialalo wcale, bo i puchlam, i cukier wiecznie podniesiony, i cisnienie za wysokie, i cholestaza, i PUPPP....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry