reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dieta Maluszków

a my byliśmy u pediatry :-) przeszliśmy na mleko HA :-D za tydzień podamy marchewkę a za dwa tygodnie jabłko :-)

reklama
My tez jestesmy z Polka zapisane do HIPP UK, i tez nam przychodza probki - mamy juz ryz, jakies mleczko, mleczko na dzien, jabluszka
i z Cow &Gate tez nam przychodza probki....
No i pelno kuponow znizkowych na zakup sloiczkow mam.

Mala rzecz a jak cieszy hahahha

Natalka dzisiaj dostała paczkę z Hippa (słoiczek z jabłuszkami, mleczko, łyżeczkę, kremik, zniżki do rossmana na produkty hipp i różne broszurki o żywieniu) i aż mnie kusi żeby podać jej te jabłuszka ale chyba się powstrzymam do ukończenia 4 m-cy i zacznę od marchewki i ziemniaczka

My dostaliśmy taką paczuszkę z miesiąc temu. Była tam próbka herbatki, którą Adaś od razu wypił. Na drugi dzień mama kupiła mu całą puchę herbatki :).

Jabłuszka były pyszne, a łyżeczka super się sprawdza dla maluszka, bo jest taka płaska :)

Ja powiedziałam małżowi, że niedługo będzie można dac małemu ziemniaka. Jest tym faktem niezwykle podekscytowany i nieustannie o tego ziemniaka pyta. Dziś stwierdził "jakby on zaczął ciumkać tego ziemniaka, to by było duże wydarzenie, nie".

dokładnie te paczki to z tych szpitalnych ja też dostałam z Hippa one przychodzą do mniej wiecej roku czasu .

Ja tym razem tylko nie podałam nr tel bo oni wydzwaniają z jakiś ubezpieczeń i innych g...

dokładnie te paczki to z tych szpitalnych ja też dostałam z Hippa one przychodzą do mniej wiecej roku czasu .

Ja tym razem tylko nie podałam nr tel bo oni wydzwaniają z jakiś ubezpieczeń i innych g...

Aniam u mnie to samo z tymi telefonami!! Ja głupia byłam pewna, że jak wypełnię to fajne promocje itp więc tel. podałam na wszelki wypadek i co???? doprowadziło to do tego, że nie odbieram żadnych zastrzeżonych i zaczynających się na 791. Stosują te swoje socjotechniczne zagrywki i zadręczają. Jedyne co ich spławi to stanowcze NIE powtórzone ze 3 razy
Zresztą ja wogóle nie toleruję zastrzeżonych numerów. Chcę wiedzieć do kogo mam oddzwaniać gdy nie będę mogła odebrać lub gdy mi nie będzie chciało się rozmawiac

Ostatnia edycja:
No a ja właśnie z tych szpitalnych jeszcze nic nie dostałam ale jak sobie przypominam to przy Jasiu też dostałam z ... 3 miesięcznym opóźnieniem :-p paczka na 3m-ce przyszła jak miał 6 m-cy :-p a numeru telefonu nie podalam :-D i mam spokój... jedynie maila podałam a tam to wiadomo... kasuj :-p

Aniam u mnie to samo z tymi telefonami!! Ja głupia byłam pewna, że jak wypełnię to fajne promocje itp więc tel. podałam na wszelki wypadek i co???? doprowadziło to do tego, że nie odbieram żadnych zastrzeżonych i zaczynających się na 791. Stosują te swoje socjotechniczne zagrywki i zadręczają. Jedyne co ich spławi to stanowcze NIE powtórzone ze 3 razy
Zresztą ja wogóle nie toleruję zastrzeżonych numerów. Chcę wiedzieć do kogo mam oddzwaniać gdy nie będę mogła odebrać lub gdy mi nie będzie chciało się rozmawiac

ja tez raczej nie odbieram
wogóle w jednej z tych ankiet szpitalnych było pytanie o zarobki rząd wielkości trzeba bylo zaznaczyć napisałam że 0 i pytanko o auto napisałam ze jestem szczęsliwym posiadaczem trabanta he he

reklama
Do góry