Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Madzieńka- proszę dla zdrowia dziecka, zanim powtornie podasz pangę przeczytajMili wiesz co ja kupiłam małemu pange bo tylko taka była w sklepie jadł już dwa razy nic mu nie było wręcz przeciwnie bardzo mu smakowało
a Chrupeczki kukurydziane to synuś bardzo lubi a podaje mu jak skończył 6 miesiecy![]()
jesli chodzi o żółtko to (oczywiście dobrze ugotowane)Właśne jak jest z tym żółtkiem?????????????????????????A i powiedzcie mi jakie ryby podajecie swoim maluchom?Ja jeszcze dla Oliwiera nie podawałam ale to tylko dla tego że nie wiem jaka mam podawać.
sama juz tylko taka na obiady robie. Ale ciut sie boje malemu sama mixowac bo w razie osci spanikowalabym ;-) i przewaznie rybke dodaje ze sloiczka (do ugotowanych warzyw)
a proszę : ryby dla malucha?O fujj o pandze już słyszałam tyle, ale to co teraz przeczytałam sprawiło, że już NIGDY jej nie kupię. W takim razie dziewczyny jakie rybki dla dzieciaczków?! Proszę o konkretne nazwy....
niestety tak i to jest tragiczne, jeśli któraś z mam ma możliwość kupowania "drobiu ze wsi" to tylko takie a jesli nie to albo słoiczki (tam mięso wszelakie nie jest faszerowane hormonami) albo starać się jak najpóźniej wprowadzać mięso a w zamian dać rybkę. Taka jest moja koncepcja ale to moje postrzeganie każdy może mieć inne.A co z kurczaczkiem- ściślej mówiąc skrzydełkami, która gotujemy dla maluchów? Są też z ferm prawda?