Moniczkaleg83
Fanka BB :)
Dokładnie ENKA 75, ale z tymi jajkami to różnie, żeby 0 albo 1 dostać to nieraz przewalam w markecie stosy i niestety same 3..... W Auchan są zawsze, ale w innych marketach to rożnie....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie wiem gdzie dokladnie mieszkasz ale w tesco każdym są dostepne organiczne jajka 0,Dokładnie ENKA 75, ale z tymi jajkami to różnie, żeby 0 albo 1 dostać to nieraz przewalam w markecie stosy i niestety same 3..... W Auchan są zawsze, ale w innych marketach to rożnie....
Właśne jak jest z tym żółtkiem?????????????????????????A i powiedzcie mi jakie ryby podajecie swoim maluchom?Ja jeszcze dla Oliwiera nie podawałam ale to tylko dla tego że nie wiem jaka mam podawać.
tak niestety są droższe i pakowane zazwyczaj po 10 lub 15- za 10 sztuk 8 zł....ale cóż lepiej zapłacić i mieć od kurek z wolnego wybiegu, 3 to niestety kurki bez dzióbków i pazurków i tak tam brzydkie rzeczy...nie mają nic wspólnego z żółciutkimi kurczaczkami :-/No to jak już taki świąteczny temat JAJKAto zapytam z ciekawości te 0 lub 1 w jakiej cenie są? Bo pewnie droższe nie?!