reklama

Dieta naszych dzieci

Dokładnie ENKA 75, ale z tymi jajkami to różnie, żeby 0 albo 1 dostać to nieraz przewalam w markecie stosy i niestety same 3..... W Auchan są zawsze, ale w innych marketach to rożnie....

reklama
Właśne jak jest z tym żółtkiem?????????????????????????A i powiedzcie mi jakie ryby podajecie swoim maluchom?Ja jeszcze dla Oliwiera nie podawałam ale to tylko dla tego że nie wiem jaka mam podawać.

rybke kupiłam raz i był to łosoś, ale akurat w przypadku rybek to wolę słoiczkowe, bo trochę boje się ,że jakaś ość sie tam znajdzie , a o pandze też słyszałam rózne opinie i powiem wam ,że tak jak mi smakowała to teraz jakoś przestała
Najlepiej kupowac te nasze rodzime , bo na pewno sa świeższe niz te z oceanów

żółtko daje , jak nie zapomnę, do zupki przewaznie ugotowane osobno, ale czasem też w formie lanego ciasta do zupy- 2 razy w tygodniu

Ostatnia edycja:
ja mam tesciowa na wsi ale jakos te kury niebardzo bo sa strasznie twarde i "chude" malo na nich miesa i gotuje sie pol dnia ... rybke jak na razie podajemy tylko gerbera (łosoś)

No to jak już taki świąteczny temat JAJKA:) to zapytam z ciekawości te 0 lub 1 w jakiej cenie są? Bo pewnie droższe nie?!
tak niestety są droższe i pakowane zazwyczaj po 10 lub 15- za 10 sztuk 8 zł....ale cóż lepiej zapłacić i mieć od kurek z wolnego wybiegu, 3 to niestety kurki bez dzióbków i pazurków i tak tam brzydkie rzeczy...nie mają nic wspólnego z żółciutkimi kurczaczkami :-/
Enka u Nas niestety Tesco małe i daleko

reklama
Myślałyście może o jajeczkach przepiórczych??? Delikatniejsze od kurzych i milszy smak mają,w moim sklepiku z eko żywnością są zawsze więc postanowiłam że na początek będę młodej takie dawać-ale to dopiero za miesiąc .Na razie tropię po mieście zródło dobrych ryb -bo to jedyne mięso jakie będzie dostawać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry