reklama

Dieta naszych dzieci

reklama
Kupilam dzis kaszke jaglana taka do gotowania i mam zamiar ugotowac malmu do zupki zamiast ziemniakow tylko nie jestem pewna od ktorego msc mozna ja podawac czy juz jest bezpiecznie ??? i nie wiecie czy jest alergizujaca ?? :confused: do tego zamierzam dodac marchew z groszkiem ( z mrozonki) i udko kurczaka. wzielam jeszcze buraczki tylko albo podam kasze albo buraka co o tym myslicie ?? ktoro lepsze ? no i buraczka nigdy tez nie jadl wiec chyba sie gotuje i normalnie miksuje albo na papke na tarce tak ?? :confused:

i jeszcze jedno kasza jaglana zawiera gluten ?? chyba nie ... :confused:

Ostatnia edycja:
liiviia kasza jaglana jest bardzo zdrowa i mozna ja juz podawać- my też ja często gotujemy , chociaż ja za bardzo za nia nie przepadam, Olgha ja też myślę,że maluchom jest potrzebne mięsko , a poza tym to chyba nie my rodzice powinnismy decydować o wegetarianiźmie dzieci , no ale to tylko moje zdanie , mam nadzieję ,że znasz sie na żywieniu na tyle dobrze ,żeby nie zaszkodzic maluchowi i ,że będziesz umiala zastąpić mięsko innymi składnikami. Sory jesli znowu napisałam cos nie tak

Ja tak szybko, jeśli chodzi o wegetarianizm to problem pojawia się zniedoborem vit chyba B12 (ale nei jestem pewna) , często trzeba zapewnić suplement więcej jest na wegedzieciak.pl :: Strona Główna

a teraz pytanko, bo w przepisach wyczytałam że do dan domowych np z marchewki z mieskiem czy czyms tam nalezy dodac odrobinę oliwy , no i niestety dodałam i małą czyściło 2 dni :( pytanko do tych co to już dłużej podają "swojskie" jedzonko. Czy dodawać tłuszcz (oliwa, maslo )?

reklama
Ja tak szybko, jeśli chodzi o wegetarianizm to problem pojawia się zniedoborem vit chyba B12 (ale nei jestem pewna) , często trzeba zapewnić suplement więcej jest na wegedzieciak.pl :: Strona Główna

a teraz pytanko, bo w przepisach wyczytałam że do dan domowych np z marchewki z mieskiem czy czyms tam nalezy dodac odrobinę oliwy , no i niestety dodałam i małą czyściło 2 dni :( pytanko do tych co to już dłużej podają "swojskie" jedzonko. Czy dodawać tłuszcz (oliwa, maslo )?

Ja również dodaję masło:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry