survivor26
Mamy lipcowe'08
Pearl, wydaje mi się, że ananasy podobnie jak owoce cytrusowe, dopiero około roku można podać.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

a najlepsze sa koktajle w lecie z truskawek zerwanych w ogródku. Już nie mogę się doczekać

ano właśnie..też mi się wydaje że normy normami ale zdrowy rozsądek najlepszy. Moja mama wogóle ma inne normy w głowie w różnych krajach różne są a dzieciaki rosną i mają się dobrze, prawda?/:-)
Poza tym to co pasuje jednemu dziecku niekoniecznie podchodzi drugiemu więc mama wie najlepiej.
i to jest dla nich norma. Dzieci maja sie dobrze, rzadko zdarzaja sie alergie- wiec jak to sie mowi 'co kraj to obyczaj' i ja bym jeszcze dodala 'co mama to obyczaj'.
Mysmy probowali i malemu nic nie bylo,ale powiem wam ,ze jeden deserek po 4 m-cu mnie przerazil,moj K kupil ze 3 m-ce temu i wciaz lezy,bo sie obawialam podac,a ma w skladzie: ananas,pomarancze,banan,gruszka ,guava
serio?? no nieźle, może to był deserek dla małych Hindusów albo Afrykańczyków, gdzie te owoce są na porządku dziennym?ale powiem wam ,ze jeden deserek po 4 m-cu mnie przerazil,moj K kupil ze 3 m-ce temu i wciaz lezy,bo sie obawialam podac,a ma w skladzie: ananas,pomarancze,banan,gruszka ,guava![]()

No i tak jak, Post, mam niezwykle żywą i pamiętliwą wyobraźnię i jak się do czegoś, np. parówek uprzedzę, to nie jestem w stanie uprzedzenia przemóc ;-)i ja podobnie, parówek ani danonków czy danio - u nas narazie brak w diecie i raczej do roczku nie dam.No i tak jak, Post, mam niezwykle żywą i pamiętliwą wyobraźnię i jak się do czegoś, np. parówek uprzedzę, to nie jestem w stanie uprzedzenia przemóc ;-)