Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Jadła już takową w słoiczkowym deserku i w Misiowym Jogurciku, ale dzisiaj dodamy jej do jabłuszka i banana
Niestety nie będę tego świadkiem, bo jestem w pracy

Strasznie to smutne, ale cóż
Wrócę dopiero po 18, a Julinkę odtransportowałam pod dziadkową kuratelę w okolicach południa
Trochę mi żal, że nie widzę pewnych rzeczy, bo do tej pory w zasadzie zawsze byłam pierwsza. To ja odkrywałam wszystkie Julkowe sekrety:-):-):-) To jedna strona medalu. Z drugiej zaś wydaje mi się, że fajnie jest od tego wszystkiego odpocząć. Nigdy nie sądziłam, że praca będzie odpoczynkiem od domu, bo do tej pory bywało odwrotnie
:-) Przynajmniej mogę nabrać dystansu i uzupełnić gwałtownie topniejące zasoby cierpliwości

ja sie wybieram do kanady w weekend ;-) a coTosika jak Polska to zacofany kraj to Ty Kanade odwiedz. tutaj to oni sto lat za murzynami![]()

ja sie wybieram do kanady w weekend ;-) a co
chce zobaczyc sto lat za murzynami![]()