Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

dlatego też staram się dla nas też gotować coś co mały zje, ale ciężko z tym. Więc jemu zazwyczaj mięso gotuję osobno
31.08 jedziemy do alergologa ale nie napawam optymizmem że coś będziemy mogli dać bo mały non stop wysypany
Kasia Kuba jagody też próbował ale lepsza frajda była ze zgniecienia i rozsmarowania jagódek po swoim ciałku![]()

Dorka, jeśli wybierasz między Bebilonem a Bebiko, to radzę to drugie - o połowę tańsze, a ten sam producent i na moje oko składowo i smakowo to dokładnie to samo;-)
Stwierdziłam, że przechodząc na 3 zostanę przy tym samym. Dobrze je toleruje, zjada aż miło. Ostatnio kupiłam dużą puszkę za 35 zeta - w Realu:-)
,to daję danie ze słoiczka.
Wczoraj apetyt ciągle wilczy i po kaszce była jeszcze połowa drożdzówki i danio to większe 250g