Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Uważam dokładnie tak jak dziewczyny. Mleczko + obiadki + deserki i to wystarczy![]()
bedę jeszcze próbować z zupkami przez niekapka, bo na razie były tylko soki, ktorych jak mi się zdaje ona w ogóle nie lubi - zapewne skończy się na bezpośrednim przejściu od piersi do schabowego
A pomyśleć, że przed jej urodzeniem byłam gotowa karmić ją tylko sztucznym od urodzenia...

) potem na podwieczorek deserek no i przed kąpielą była kaszka ( albo kleik czy puree ) trochę machania nogami ( ok.30-40min ) kąpiel i po kąpieli cyc. I to była moja recepta na dziecko żeby przespało cała noc czyli np .tak jak dzisiaj od 19:30- 11:00 :-)Jak z buteli nie tknie to z niekapka tym bardziej.

) a skonsumował te deserek w swoim nowym krzesełku do karmienia , które dzisiaj dostał ( zaległy prezent na chrzciny ) o taki : Baby Design Bambi tylko kolor czerwono-szary :-)