reklama

Dieta niemowlaka-co i kiedy !

Renne jaka nowa szkoła? My przynajmniej ja i maż jedliśmy go już od 4 miesiąca i niebyliśmy karmieni piersią i nic nam nie jest.
"nowa szkoła" w tym wypadku znaczy, że radzi Ci to lekarz, a nie znajomi i rodzina:tak:
mamomisia biedulek z Twojego Domisia! fakt, że mleko mamuni jest łatwiej strawne i pewnie kaszka zaszokowała:szok: maluni jego żołądeczek:-(

reklama
A moja Oliwka dostaje zoltko do zupek i to dosc czesto, staram sie Jej jakos urozmaicac ta i tak uboga dietke :tak:

A wczoraj pojechalismy popoludniu na zakupy do REAL-a i kupilismy sobie z G. lody na galki. Ja dostalam mojego w dwoch rozkach wafelkowych wiec jednego dalam Oliwce. Zjadla az pol :szok: Baaardzo Jej smakowala ta wafelka ale oczywiscie wszystko bylo niesamowicie brudne :baffled: :-D Nastepnym razem tez poprosze o drugi rozek :tak:

U mnie też podobnie z tym żółtkiem dałam raz tydzień temu chciałam poczekać kilka dni czy nie uczula i zapomniałam o nim.
A dzisiaj mój Dominik miał takie zaparcia, że aż robił się bordowy a stękał jak robił kupkę. Aż musiał mu nóżki przytrzymać i wymasować brzuszek, żeby coś z niego wylazło. Już od 3 dni męczył się i nie mógł zrobić tej kupki. Cztery dni temu dałam mu troszkę kaszki mleczno ryżowej na mleku modyfikowanym i przypuszczam, że to od tego bo wcześniej mu nie dawałam nic na mleku modyfik.
Mammamisia, kup mu deserek jabłka z suszonymi śliwkami gerbera:tak: -gwarantuje Ci, że wykupcia sie po tym w tempie ekspresowym;-)

Renee bardzo dziękuję Ci za radę muszę się zaopatrzyć w taki deserek, żeby mieć go na przyszłość w razie potrzeby. Bo tu na wsi to nie ma takich żeczy dla dzieci trzeba jechać do "miasta". My najczęściej to jeździmy do Auchana. Na szczęście wczoraj wieczorem ratowałam sytuację domowymi sposobami i poszło wczoraj zrobił dwie kupki a dzisiaj rano jedną. Ta pierwsza to była tak twarda, że :szok: . Następne były już normalne.

Ja dodaje żółtko do zupki tak dwa razy w tygodniu i jest ok. A z tymi biszkoptami to jakoś się boję, głównie o to, że się zadławi:-(:-(jestem trochę przeczulona chyba. Poprostu mam stracha.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry