Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
,
za 2 dni podam mu chyba gotowane ale czy takie ma tyle samo witamin co surowe??????
, są duuuuuuuużo smaczniejsze niż Hipp i Bobovita:-) ;-)
;-) :-) Ja dostałam 3 przesyłki
w ciągu 2-ch dni nie dostałam nawet żadnych próbek na wyjście :-( :-( :-( a wiem że w kilka miesięcy wcześniej dziewczyny dostawały.
Na poczatku nei wiedziala co ma z nim zrobic ale jak przylozylam JEj go do ust to juz wiedziala, wyssala z niego caly sok, a atk sie krzywila przy tym ze
Na koniec zostal suchy wyssany ogorek, a wlasciwie skorka z ogorka

Margolis co to za herbatniki? jakiej firmy?....Kupiłam im takie bezglutenowe herbatniki dla dzieci ...
Madziaq ło matkoankiete??? nie pamiętam żebym coś takiego wypełniała.Nie dostałam żadnej też przesyłki z reklamówkami. U nas wogóle była bieda , normalnie jest 5-6 porodów a jak ja rodziłam to było 25![]()
![]()
w ciągu 2-ch dni nie dostałam nawet żadnych próbek na wyjście :-( :-( :-( a wiem że w kilka miesięcy wcześniej dziewczyny dostawały.
, to gdzie Ty rodziłaś, że akurat taki pogrom był
;-)
. Ja dostałam w szpitalu 2 paki dla małej i wypełniłam 2 ankiety, no i potem dostałam 3 przesyłki z próbkami. Trochę dziwny ten Twój szpital, przecież to ich nic nie kosztuje