Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. A najgorsza butelka, którą kupiłam to niestety butelka Canpola, smoczek jest zrobiony z tak cienkiego silikonu, że jak mała go zassie, to musiałam jej siłą z buźki wyciągać, żeby sie odpowietrzył. Teraz to w ogóle tą butelkę odstwiłam do szafki, ale tak naprawdę to nadaje sie na śmietnik.
), a tak w ogóle to ile pojedyńcze smoczki do butelek Aventu kosztują
Ale z kolei smoczek trój przepływowy (kupiłam Canpola) jest dla niej za szybki i wkurza się bo nie nadąża z połykaniem
wcale się nie dziwię bo jak przechyliłam butelkę do góry nogami to mleko samo leciało jak oszalałe
Wogóle Milenka ma skłonności do krztuszenia się bo jak zassie to tak szybko jakby ją ktoś gonił
mam tylko jedną butelkę i smoczek z Aventu którą z resztą dostałam od kumpeli i parę innych buteleczek takich po 125 ml które dostałam od kuzynki. Dopiero jak w sklepie zaczęłam oglądać smoczki do butelek to zajarzyłam ile jest rodzai tych smoków i byłam w szoku

Ale za to za kilka miesięcy nie będziemy mieć problemu z odzwyczajeniem go od smoczka.

Mój Adaś też pije z "dwójki" Aventu, bo trójka jest dla niego za szybka. Zgadzam się z dziewczynami, że najlepszy jest Avent. Nuk absolutnie nie spodobał się Adasiowi i nie chciał z niego pić.
A smoczka-uspokajacza Adaś nienawidzi. Jak chce go zdenerwować to mu go daję :-) Niestety jest z tym czasem problem bo np. przy szczepieniu nie mogłam go uspokoić. Dopiero butelka z mlekiem pomogła.Ale za to za kilka miesięcy nie będziemy mieć problemu z odzwyczajeniem go od smoczka.
![]()
. Krzyś i Ola zresztą też smoka używają (Krzyś używał) do zasypiania, a po zaśnięciu smok ląduje poza buzią :-) .