Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agutko a Ty nadal tego niebieskiego mleka w proszku używasz?

Dziewczyny ja czytałam że można dziecku po 7 msc dać biszkopta bezglutynowego ? Dajecie coś takiego? Agutko jakie herbatniki ty dajesz Zuzi??
:-)
). 
Kisiel z wiśni
1/2 szklanki wiśni (80g)
2 płaskie łyżeczki mączki ziemniaczanej
1 łyżeczka cukru ( 5g)
50 ml wody
50 ml mleka następnego
1 porcja=150g
Wiśnie myjemy, płuczemy, drelujemy, a następnie wkładamy do wrzątku, dodajmy cukier i przecieramy przez sitko. Po przygotowaniu mączki ziemniaczanej w 2ml zimnej wody wlewamy na wrzący przecier owocowy. Pamiętamy o ciągłym mieszaniu. Doprowadzamy do wrzenia. Po ostudzeniu podajemy polany mlekiem następnym ( przygotowanym zgodnie z instrukcją producenta).
Jejkus,nie nadazalam z podawaniem kolejnych lyzeczek.
Moja Kochana Coreczka - tak cudnie wszystko wcina.

bo zachwycona nie była, a był smaczny (moim zdaniem
;-) :-) ) więc na razie robić nie zamierzam, może za jakiś czas znowu spróbuje ugotować taki kisielek.
Agutko gotowałaś już może?Agutko a Ty jak Zuzi te biszkopciki w mleku rozkruszasz, to robisz tak żeby to było gęste, papkowate i dajesz łyżeczką czy jak![]()
![]()
To mleko niebieskie sie gotuje prawda? To chyba można by na nim ugotować kaszę mannąAgutko gotowałaś już może?
A herbatniki i sucharki krusze i zalewam mleczkiem. Wychodzi wlasnie taka gesta papka. ;-) Mozesz oczywiscie zrobic rzadsze - wedle uznania. ;-) Zuzia te papke jadla z lyzeczki. :-)

. Bo to normalne KROWIE mleko jest
/piszę bo myślałam, ze Ty należysz do tych przewrażliwionych matek
/
, zawsze robię je na nektarach BoboVity i sa pycha! no i nie tylko ja je lubię!;-)
. W końcu Ala zaczęła juz 9 miesiąc i mogłabym zacząć wprowadzać gluten tylko nie mam za bardzo koncepcji jak i w jakiej postaci