Renne moja siostra gotowała mannę na wodzie, a potem dodawała do mleka modyfikowanego!![]()
O widzisz, na to nie wpadłam-genialne!!
A jakże, jak nie wyjdzie to pewno, że napiszę:unibrow:tylko mi potem nie pisz zażaleń, że coś Ci nie wyszło!![]()
;-) Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Renne moja siostra gotowała mannę na wodzie, a potem dodawała do mleka modyfikowanego!![]()
A jakże, jak nie wyjdzie to pewno, że napiszę:unibrow:tylko mi potem nie pisz zażaleń, że coś Ci nie wyszło!![]()
;-) A jakże, jak nie wyjdzie to pewno, że napiszę:unibrow:![]()
![]()
;-)
[/b]
Jeeeeeeeeeaaaaa!!! Bedzie zadyma!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A czy ktoś już podawał kaszę manną czy ja będę pionierką na wrześniówkach![]()
![]()
![]()
No,ale nie moze byc wiecej rozdziewiczaczy.

Własnie próbowałam dać Anieli mleko Bebiko 2r - jeny ale mi sie dziecko wzdrygnęło... nie chciała jeść więc znów skończyło się na piersi... ciekawe o której jutro wstanie![]()
ale na jutro mam nowy plan, ok 17 dam jej kaszkę - chyba nic się nie stanie jak dostanie kaszkę 2 razy dziennie czy to grozi utuczeniem? Jak myslicie???
, ale właśnie tak zalecają lekarze przechodzić na sztuczne mleko w przypadku starszych dzieci, które już wiedzą, że chce im się "wcisnąć"
coś innego
;-)
O matkoNo,ale nie moze byc wiecej rozdziewiczaczy.![]()
![]()
, będę "rozdziewiczaczką"

Ja sypię miarki od mlekaRENEE a co masz na myśli mówiąc "miarka" - bo ja Anieli daję kaszkę bobovity i tam jest na łyżki![]()
Ja daję jej 4 łyżki na 200ml wody...
![]()
![]()
Tylko, że ilość miarek jest różna w zależności od mleka.
Np. do Bebilonu sypię tak jak podałam, ale do NANa musiałam sypać duuużo więcej kaszki inaczej się wiązała z tym mlekiem ( też używam Bobovity). Kurcze 4 łyżki
, to chyba wychodzi Ci strasznie gęste i butelką się chyba podać nie da. Moja pije kaszkę z butli.
i podobno od kaszki dzieci tyja ale ja nie widze u Oliwii zadnej duzej roznicy w wadze, wrecz przystopowala z waga. Gdy skonczyla 7 miesiac wazyla 8600g przy wzroscie 74cm. Wiec sama ocen ;-)