Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
a dla mnie to najpiękniejszy widok światanie zniosłabym widoku wszystkiego ubabranego jedzeniem, to nie na moje nerwy.

a Przemko jaki zadowolony:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a dla mnie to najpiękniejszy widok światanie zniosłabym widoku wszystkiego ubabranego jedzeniem, to nie na moje nerwy.

:-)
:-)Co dwa tygodnie bedzie w kiosku dziś jest talerzyk z widelcem a za 2 tyg. ma byc miseczka z łyżeczką Sliczne to jest i super wykonane.Dla mnie teżAnna25 pisze:a dla mnie to najpiękniejszy widok świata
Ja też tak myślę, aczkolwiek Filip sam łyżeczką jeszcze nie jadł bo się do tego nie garnie, ale jak tylko będzie chciał to mu pozwolę.mju pisze:My generalnie wychodzimy z założenia (tylko mnie dobrze zrozumcie) dziecko brudne - dziecko szczęśliwe
/po co jej cukier po nocy i tak jest nieprzytomna/. Soczki BoboFrut te większe
/o wiele tańsze/ i najczęściej gęściachny wiśniowo-bananowy. Dostaje też kompocik domowy z jabłek albo soczek wiśniowy zrobiony przez Babcie!
, zakładam jej taki plastikowy ślinik-korytko z Ikei i jest luzik!;-) najlepiej jak siedzi przy stole i cokolwiek je rozmazuje rączką po szklanym blacie, normalnie ja artystka
;-)
. a U. później poleruje

, ale tylko dlatego że wszyscy w koło jedli banany a ona taka cięta na te banany jest że
a do tego przed kolacją była i jakoś tym słodkim chrupkiem ogłupic się dała.
;-)