Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A kaszke Oliwcia dostaje wieczorem po kapieli. Ja robie Jej kaszke na gesto i karmie ja lyzeczka. Wczoraj to 70ml kaszki na gesto wciagnela w zaledwie pare minut
Taka byla wyglodniala
Ale o 23 dostaje jeszcze jedna butle na sen i spi do 11-12 w poludnie bez pobudek 
Ale o 23 dostaje jeszcze jedna butle na sen i spi do 11-12 w poludnie bez pobudek![]()

ale za to wynagradza to Mamusi i spi do 11-12-i tak kazdego dnia
Córusia wie ze ma mame spiocha ;-)

No gratuluję!Tyle godzin śpi?! Faaajnie masz!
Ja karmię nadal tylko piersią. W dzień nie liczę, ale w nocy około 5 razy (między 24-9)
. Moja kochana Oleńka - budzi sie raz ok 4-5 . Ale fak co dziecko to inna jego natura. Mój Krzyś budził sięco 3 godziny w nocy (nie musiałam zerkac na zegarek
)
! Po pierwszym lyku lekko sie skrzywil, bo myslal pewnie, ze daje mu leczko, ale potem raz dwa wszystko wypil, i zaczal krzyczec, ze malo
! A poniewaz nie chcialam na piewrszy raz dac mu wiecej, wiec szybko udobruchalam go cycem! Stwierdzam jednak, ze ten soczek byl slodszy w smaku niz poprzedni jaki mu serwowalam-Bobo friut jabkowy z dodatkiem marchwi(lekko przecierowy), sama probowalam i mnie tez Gerbera bardziej podchodzil smakiem.

może jak podasz jej płynną przez butelkę to będzie zasypiać wcześniej i spać do rana? zresztą nie wiem jak tobie jest wygodnie??
a tak pięknie z łyżeczki jadła że nie mogłam się nadziwić.
, ale to tak wyjątkowo nie wiem czemu, normalnie wstaje mi między 2 a 3:00 i dopiero koło 6-7:00.
.
. Niby twierdzą, że tylko do polizania ale ja im nie wierzę
, bo mała była za bardzo uśliniona na czekoladowo.
K.....w, trzeba być skończonym idiotą żeby 4-miesięcznemu dziecku dawać czekoladę i podejrzewam, że to nie było pierwszy raz, tylko że oni sie oczywiście nie przyznają. Kiedyś zauważyłam u niej na brodzie małe krosteczki i nie mogłam dojść po czym mogły jej wyskoczyć, ale teraz juz wiem bo 2 godziny po dzisiejszej czekoladzie też dostała takie krosteczki. Normalnie nie pamiętam kiedy ostatni raz sie tak wk......łam
. Nie zostawię im dziecka samego na dole, nie ma mowy.