Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a zarazem zrywam boki jak czytam te wasze wypowiedzi
Przecież dopuki dziecko nie pozna smaku czekolady to nie wie że nawet coś takiego istnieje prawda?

no ludzie!!!
a tak serio to faktycznie moja Milenka nie lubi Aventu - pije tylko ze smoczków Canpola. Może spróbuj dać Anielce butelkę w nocy kiedy się budzi na karmienie. Wtedy dziecko na wpół śpi (oczywiście zakładam że u ciebie też tak jest) i wypije wszystko - przynajmniej Milence było jest obojętne kiedy jeszcze karmiłam na zmianę cyckiem czy dostawała flachę czy cyca;-) a jak to nie pomoże zmień smoczki na inne;-)Ale próbuj dalej i za każdym razem podawaj jej butelkę, moze w końcu załapie. A jeśli Aniela cały czas piła z piersi to przytul ja do siebie na tyle mocno żeby myślała że pije cyca i z boczku wsuń jej smoka do buzi, u mnie taka metoda się sprawdziła 

Wierz mi Agutko, że byłam tego bliska!!!!![]()
![]()
![]()
Gdybym ja przylapala ja na tym drugi raz,to bym byla tego jeszcze blizsza.
Albo juz by bylo po wszystkim!!!

A gdy wstala,to byla taaaaaaaaaaaka glodna,ze zjadla cala te probke kaszki,ktora wczoraj dostalysmy z Hippa. :-) Brzoskwiniowo - morelowa. :-) I powiem Wam szczerze,ze mi osobiscie te z BoboVity bardziej "podeszly".
Sa jakies takie smaczniejsze. No i czuc,ze sa np. bananowe,czy cos. Bo te z Hippa juz takie nie sa.
Dobrze,ze dostalam te probki,bo mozna poprobowac,co jest lepsze. ;-) No,a pozniej dalam Jej do picia 60ml soczku z tych slodkich jabluszek,tez z Hippa,i wypila go jednym tchem,hihi. 
a poza tym Milenka ledwie toleruje kropelki, a mleka z butli nie tknie i nawet dokarmiac jej nie moge choc chuda jak spaghetti ;-)