reklama

Dieta niemowlaka-co i kiedy !

reklama
Ja wogole nie wiem jak Wy mozecie pic te herbatki wspomagajace laktacje :confused: DLa mnie to bylo jedno wielkie swinstwo, bleeee :-p Wypilam tylko raz jedna filizanke i malo co abym zwymiotowala, poporstu nie moge czuc tego smaku :baffled:

Ja wogole nie wiem jak Wy mozecie pic te herbatki wspomagajace laktacje :confused: DLa mnie to bylo jedno wielkie swinstwo, bleeee :-p Wypilam tylko raz jedna filizanke i malo co abym zwymiotowala, poporstu nie moge czuc tego smaku :baffled:

Luczynko, nie wiem jaką Ty piłaś, ale jak dla mnie ta z Hippa jest o.k. tylko trochę za słodka bo ja herbaty w ogóle nie słodzę. Ja się w niej nierozsmakowuję tylko wypijam tak trochę jak lekarstwo:-D :laugh2: :-D ;-)

Mycha no pewnie tak, tylko jeśli dolegliwości związane z ząbkowaniem odziedziczyła po tatusiu, to mam przesrane:no: :baffled: , bo On sie teściowej darł podobno całymi dniami i nocami przy każdym wychodzącym zębie!:baffled:

Renee ja tez pilam ta z HIPPa i wogole nie moglam czuc nawet tego zapachu, nie mowiac juz o smaku :baffled: ale co czlowiek to inny smak ;-)
3mamy z Oliwcia kciuki za Ale, oby te zeby szly bardzo delikatnie :tak:

:confused: ja mojego czteromiesięcznego Mikołajka caly czas trzymam tylko na piersi,o inne jedzenie nie woła ,nawet o obiadkach nie myślaam jeszcze, wage ma odpowiednią ale jak was czytam to dam mu coś już chyba bo wyjdzir że dziecko glodzę

reklama
:confused: ja mojego czteromiesięcznego Mikołajka caly czas trzymam tylko na piersi,o inne jedzenie nie woła ,nawet o obiadkach nie myślaam jeszcze, wage ma odpowiednią ale jak was czytam to dam mu coś już chyba bo wyjdzir że dziecko glodzę

Mikołaj-ach piękne imię!!!!:tak: Gratuluję dobrego gustu:tak: :-) Gosikz jeśli karmisz tylko cycem, to możesz spokojnie do 6 miesiąca nic więcej nie podawać, a jak masz wątpliwości to pogadaj z pediatrą, chociaz co lekarz to inne zdanie:eek: :baffled: A dziecka na pewno nie głodzisz:no: :-D ;-), wiec spokojnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry