Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak próbowałam małej dawać taką gęstą z łyżeczki ale nie chciała więc dałam jej półpłynną z butli i jadła z apetytemMarcel jest jeszcze na etapie marchewki i jabłka. Kupiłam mu dziś kaszkę z bananami. Słuchajcie jak podawałyście pierwszy raz kaszki to stopniowo po kilka łyżeczek czy od razu butle????
:-)
AGUTKO - IGOR W BUTLI WYPIJE TEŻ KASZKĘ MALINOWĄ ALE JA MU CHCIAŁAM PODAĆ NA GĘSTO , ŁYŻECZKĄ NO I WTEDY STRASZNIE PLUŁ ALE MU SIĘ NIE DZIWIĘ , BO TO BYŁA SZARA BREJA![]()
PASKUDZTWO
![]()
;-)
) i wypila Ja jednym tchem. Wczoraj dostala brzoskwiniowa (ktora pieknia pachnie) i plula tym na niezla odleglosc :-( Oczywiscie wszystkie kaszki z BoboVIty-jestem jakos bardzo przkonana do tej firmy. Wogole to moej dziecko nie chce jest nic typu brzoskwinia i morela
szkoda bo morelki z HIPPa sa takie dobre, ale ona tylko sie darla jak probowalam Ja tym nakarmic. A tak pozatym to je doslownie wszystko :-)