reklama

Dieta niemowlaka-co i kiedy !

Myszko,jak tylko skoncze NANy,ktore mam jeszcze w zapasie w domku,to kupuje niebieskie mleczko. ;-) A przepis mozesz mi juz napisac,bo pozniej,to jak wiesz,nie bedzie mnie na BB. ;-)

Agutko z tymi deserkami to fakt-nie wiem od czego to zależy:eek: :confused:

Renee,a ja juz wiem! :tak: Moj brat sie tym interesuje,bo jest w technikum gastronomicznym. ;-) I powiedzial mi,ze to zalezy od ... chemii :baffled: zawartej w tych wszelkich deserkach i kaszkach. Najwyrazniej jedna firma daje wiecej tej chemii,a druga mniej... :baffled:

reklama
Marcelko ma uczulenie na jabłko,:-( wyskoczyły mu krostki na brzuszku. Już raz tak miał więc przestałam mu dawać, kilka dni temu zaczełam znowu i krostki się pojawiły. Więc z jabłkiem narazie dajemy sobie spokój.
Dziewczyny jak u Was jest z karmieniem piersią? Ile razy karmicie jeśli wogóle?

mamamarcela - ja karmie moja corcie tylko piersia. je tak co 3 godzinki, w nocy sie nie budzi, wiec wychodzi nam 5 karmien dziennie. zamierzam jej zaczac wprowadzac nowe rzeczy jak skonczy 5 m-cy. moja lekarka kazala mi zaczac od marchewki, bo jablko moze wlasnie niektore dzieci uczulac

Mmaomarcela ja karmię piersią,ale różnie to bywa czasem tych karmień jest 3 w ciągu dnia i 2-3- w nocy a czasem kilka więcej,jak bardziej jest marudny.

Ja jeszcze karmię cycem, ale już dosłownie resztkami:-( , w ciągu dnia to wychodzą raptem 2 karmienia i w nocy 2. Jeszcze trochę i już nie będę miała czym karmić, zresztą mała juz coraz mniej chętnie pije cyca.:-(

Agutko niestety teraz nie mam za bardzo czasu, jutro też cały dzień zawalony a w środę wyjeżdżam w góry. Chyba dopiero w przyszły poniedziałek.:tak:
A co do twojej nieobecności to nic nie wiem ?? :dry: niestety nie jestem teraz na bieżąco z postami :no:

reklama
Myszko,oj to juz nie przeczytam. ;-) No nic,podpytam sie Mamy,jak gotowala to mleczko i najwyzej dosypie do niego jakas kaszke z BoboVity,czy cos. ;-)
A jesli chodzi o moja nieobecnosc,to wkleje Ci to,co pisalam na "Samopoczuciu...". ;-)

A poza tym w piatek rozwiazuje internetowa umowe... Jest teraz promocja,ze ta sama predkosc kosztuje polowe mniej niz do tej pory. :-) Wiec jakis czas nie bedzie mnie na BB... Ciezko powiedziec mi,ile... Czy miesiac,czy mniej,czy wiecej... Odpoczniecie sobie nareszcie ode mnie. :-p ;-)

Wiec juz rozumiesz. ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry