Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
a dla mnie to najpiękniejszy widok światanie zniosłabym widoku wszystkiego ubabranego jedzeniem, to nie na moje nerwy.

a Przemko jaki zadowolony:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
a dla mnie to najpiękniejszy widok światanie zniosłabym widoku wszystkiego ubabranego jedzeniem, to nie na moje nerwy.

:-)
:-)
:-)Co dwa tygodnie bedzie w kiosku dziś jest talerzyk z widelcem a za 2 tyg. ma byc miseczka z łyżeczką Sliczne to jest i super wykonane.Dla mnie teżAnna25 pisze:a dla mnie to najpiękniejszy widok świata
Ja też tak myślę, aczkolwiek Filip sam łyżeczką jeszcze nie jadł bo się do tego nie garnie, ale jak tylko będzie chciał to mu pozwolę.mju pisze:My generalnie wychodzimy z założenia (tylko mnie dobrze zrozumcie) dziecko brudne - dziecko szczęśliwe
/po co jej cukier po nocy i tak jest nieprzytomna/. Soczki BoboFrut te większe
/o wiele tańsze/ i najczęściej gęściachny wiśniowo-bananowy. Dostaje też kompocik domowy z jabłek albo soczek wiśniowy zrobiony przez Babcie!
, zakładam jej taki plastikowy ślinik-korytko z Ikei i jest luzik!;-) najlepiej jak siedzi przy stole i cokolwiek je rozmazuje rączką po szklanym blacie, normalnie ja artystka
;-)
. a U. później poleruje

, ale tylko dlatego że wszyscy w koło jedli banany a ona taka cięta na te banany jest że
a do tego przed kolacją była i jakoś tym słodkim chrupkiem ogłupic się dała.
;-)