reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
hej:)
MACKU- n niby endo urolo ,ale wole pic niech jeszcze rosnie :)
WIKULA- ciesze sie ,ze pizza smakowala-mowilam ,ze jest dobra :))
raz w tyg.mozna sobie zafundowac :))

u mnie waga w gore jak to w @...mam dzis 64.9
ostatnio dopiero 2 dni po @ mi spadla wiec cierpliwie czekam ...

milego dnia babeczki:)

Witam się i ja. Dziś mam drugi dzień P i waga pokazuje 81,8:-) Co raz bliżej do siódemeczki z przodu;-) Znów wczoraj byłam w galerii i patrzyłam na wszystkie ciuchy... Kurde, jeszcze nie tak dawno kupowałam to co mi się podobało, a teraz to praktycznie to w co się mieściłam... Widzę po moich jeansach, że już nie są tak opięte, całkiem inaczej się prezentuje;-) Najgorszy to mam ten brzuch po ciąży...ale z tym to chyba trzeba się pogodzić, że już nie będzie taki jak kiedyś.

Znacie może jakiś przepis na rybkę w fazie P? A dokładnie na fileta;-) Zjadłabym coś dobrego.

Acha, jeszcze jedno, czy pieczarki można teraz w każdej fazie jeść, czy tylko na PW?

BOOZQOWA- czesc ,gratki wagi :)))

pieczarki tyklo na P+W:)
a ryba robie tak -filet kropie cytrynka ,posypuje przyprawa do ryb troche pieprzu i koperku ,zawijam w folie i na 190 stopni na 15 min :)

Gratuluje spadeczku.

Bafinko przykro mi.. ciekawe jak długa fl Ci wyszła.

Melduję się i streszczam jak wszedzie :D Rwanie nie było takie złe, ale myslę, że to głównie zasługa świetnego lekarza. Dostałam podwójną dawke znieczulenia :D Jak o 10 podał tak dopiero z godzinę temu przestało działać, więc niestety musiałam już wziąć przeciwbólowe leki.
Zrobiliśmy z mężem zupkę dyniową i teraz jem paste z białego serka .

reklama
WITAM SIE

BAFINKO- bardzo mi przykro ,ze @ przylazla...u mnie 2 dni wczesniej przyszla......tule Cie !!

LILITH- dobrze,ze masz juz rwanie za sobą...

u mnie waga dalej na 64,5 czyli 1 kg wiecej bo @ choc juz od rana mam czysto...wiec raczej @ jak zwykle trwala 2 dni i po wszystkim ,zobacze jak bedzie z waga za 2 dni bo jednak pije wino i nie wiem czy nie bedzie mialo wplywu na waga;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry