reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
Naszła mnie dziś ochota na śledzie. I mam takie pytanie. Nie pisało na nich, że zawierają cukier, ale że są słodzone słodzikiem sacharyną. Zjadłam tylko 2 płaty. Mam nadzieje że takie można jeść? Pisało na nich że mają 1g węglowodanów.

Naszła mnie dziś ochota na śledzie. I mam takie pytanie. Nie pisało na nich, że zawierają cukier, ale że są słodzone słodzikiem sacharyną. Zjadłam tylko 2 płaty. Mam nadzieje że takie można jeść? Pisało na nich że mają 1g węglowodanów.
pewnie, że można takie śledzie:))

Ja dzisiaj i wczoraj zjadłam babeczkę, ale mam nadzieję, że waga nie pójdzie mi po tym do góry...
dobrze się czuję z moją wagą i nie mam już ochoty walczyć z kilogramami...

dziewczyny ja to Was podziwiam za takie duze spadki :-):-):-):-) ja wczoraj zgrzeszyłam..ale to dlatego, ze bylam u babci a ona nie uznaje diet ni i musialam zjesc co nieco ...ale dzisiaj juz jestem tylko dukanowa eheh

ASIIEK- no czasem są takie sytuacje,ale zobaczysz sama ,ze waga Ci ladnie poleci..tylko pamietaj-2 litry wody dziennie ..

no i przed @ woda sie zatrzymuje wiec waga bedzie troche szla w gore dlatego Dukan pisala ,zeby w czasie @ sie nie wazyć:)

Hejka dziewczyny! Poniewaz iui nam sie nie udało i musimy miec przerwe to zabieram sie za siebie i dietke...wiec znowu jestem u was teraz zostane na dłuzej ....dzisiaj pierwszy dzien P:-)
Asiiek bardzo mi przykro, bo na bierząco czytam tamten wątek...Bo sama myślałam o iui.
Zobaczysz jak tu jest fajnie, zajmiesz myśli i ani się zorientujesz będzie fasolinka:tak:
Ja dziś zrobiłam P+W a wieczorem wątróbkę będę wcinała:-) Doczekać się nie mogę!
Na wagę nie wchodzę, bo zawsze w dni płodne puchnę:wściekła/y: Nie wiem czemu tak jest!!!:wściekła/y:A przed @ wszystko ok.Jakieś to pomieszane:szok:
No i oczywiście dziś zgrzeszyłam, ale usprawiedliwiam się stresem:-(
Kochane chciałam Was bardzo mocno prosić o kciuki :zawstydzona/y: Jutro od 15.
Buziolki wielkie

reklama
Asiiek bardzo mi przykro, bo na bierząco czytam tamten wątek...Bo sama myślałam o iui.
Zobaczysz jak tu jest fajnie, zajmiesz myśli i ani się zorientujesz będzie fasolinka:tak:
Ja dziś zrobiłam P+W a wieczorem wątróbkę będę wcinała:-) Doczekać się nie mogę!
Na wagę nie wchodzę, bo zawsze w dni płodne puchnę:wściekła/y: Nie wiem czemu tak jest!!!:wściekła/y:A przed @ wszystko ok.Jakieś to pomieszane:szok:
No i oczywiście dziś zgrzeszyłam, ale usprawiedliwiam się stresem:-(
Kochane chciałam Was bardzo mocno prosić o kciuki :zawstydzona/y: Jutro od 15.
Buziolki wielkie

oj jak ja bym chciała zeby tak było...zobaczymy...pokic co cały czas mysle o tym co jem itd czyli o diecie hehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry