Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ASIIEK- no widzisz!!!gratki -oby tak dalej-jaka to radość zmieniać suwaczek co ??![]()
pewnie, że można takie śledzieNaszła mnie dziś ochota na śledzie. I mam takie pytanie. Nie pisało na nich, że zawierają cukier, ale że są słodzone słodzikiem sacharyną. Zjadłam tylko 2 płaty. Mam nadzieje że takie można jeść? Pisało na nich że mają 1g węglowodanów.
Asiiek bardzo mi przykro, bo na bierząco czytam tamten wątek...Bo sama myślałam o iui.Hejka dziewczyny! Poniewaz iui nam sie nie udało i musimy miec przerwe to zabieram sie za siebie i dietke...wiec znowu jestem u was teraz zostane na dłuzej ....dzisiaj pierwszy dzien P:-)

Nie wiem czemu tak jest!!!
A przed @ wszystko ok.Jakieś to pomieszane
Jutro od 15.Asiiek bardzo mi przykro, bo na bierząco czytam tamten wątek...Bo sama myślałam o iui.
Zobaczysz jak tu jest fajnie, zajmiesz myśli i ani się zorientujesz będzie fasolinka
Ja dziś zrobiłam P+W a wieczorem wątróbkę będę wcinała:-) Doczekać się nie mogę!
Na wagę nie wchodzę, bo zawsze w dni płodne puchnęNie wiem czemu tak jest!!!
A przed @ wszystko ok.Jakieś to pomieszane
No i oczywiście dziś zgrzeszyłam, ale usprawiedliwiam się stresem:-(
Kochane chciałam Was bardzo mocno prosić o kciukiJutro od 15.
Buziolki wielkie