25_pixels
Fanka BB :)
dla mnie to jakis kosmos![]()
Wiem [emoji23][emoji23][emoji23] w Polsce kiedyś też swego czasu ludzie pili. Moja mama robiła. Ale ona nie robiła smakowych, wiec i nie było zbyt dobre.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dla mnie to jakis kosmos![]()
Amerykanie maja bzika na punkcie kombuchy, polki sie od tego uginają. Ja nie przepadam.
Dziewczyny co robic, zeby zaspokoić ten wilczy głód a nie jeść za dwóch? Zauważyłam ze normalna standardowa porcja mi juz nie wystarcza, a nie chce znow 30 kilo przytyc[emoji17]
@cheebay wiesz, tak jak się zastanowić nad tą komucha to u nas odwrotnie [emoji23][emoji23][emoji23] Wszystkie moje amerykańskie sąsiadki jej nienawidzą, a Polska rodzina i znajomi uwielbiają.
Swoją drogą mi np w pracy nie wystarcza juz banan. Muszę wziąć dwa. Plus jakieś mandarynki. Mam ogromna ochotę na kurczaka ciagle. Od czerwonego mięsa mnie odrzuca strasznie. I jak nigdy mam ochotę na ciasto. Najlepiej z kremem, gdzie w poprzedniej ciąży nawet patykiem słodkiego nie dotknęłam. Generalnie w domu ciastek, ciast, słodyczy nawet nie mam. Oj ciężko się zapowiada. Juz widzę w myślach te kilogramy [emoji33][emoji33][emoji33]
@cheebay fajnie jest mieszkać gdzieś gdzie ludzie prowadzą zdrowy tryb życia. U nas niestety są ludzie takich rozmiarów ze nie mieszczą się w drzwiach. W NYC rok temu byłam chyba z 8 razy. Bardzo mi się tam podobało (oprócz traffic oczywiście). Wszędzie dojdziesz. Lub dojedziesz metrem. Mnóstwo wyboru jeśli chodzi o kupno jedzenia, zwłaszcza zdrowych produktów czy potraw. Na każdym rogu. U mnie jak jadę do domu do wyboru mam: McDonald, Burger King, Subway, Taco Bell, Little Cesar's, reszta tez w tym stylu. Wszystko smażone w głębokim tłuszczu. Brakuje mi jakiegoś green smoothie lub vegeterian place. Ale jeszcze kilka lat i przeprowadzamy się na Florydę [emoji41]. W ciąży generalnie sobie odpuszczam. Jak chcę zjeść coś słodkiego czy z nabiałem to sobie nie odmowie. Nie na to mam alergie. Nie będąc w ciąży nie mam nigdy takich zachcianek.