reklama
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
Pryzbelka..a ten spiworek to na aukcji z allegro kupilas? czy jest mozliwosc kupieia jeszcze takipiego (moze byc inny kolor). bo ja mam spiworek ale bez tej dziurki na fotelik. daj namiary jak mozesz
Ataata
Grudniowa Mama '07
Ale śliczniutkie te ubranka ;-)
Dzięki za informację o książce. Poszukam
My kupiliśmy materac. Kokos - pianka - gryka. Strona z gryką jest pikowana, więc mamy nadzieję, że się nie będzie "zbijać". Jeśli chcecie namiar na firmę (jest też na allegro i ma sklep w Wawie) to dam link. jeśli nie mają towaru to spokojnie sprowadzają, nawet w innych wymiarach niż standardowe. Bo jak się okazało nasze zakupione łóżeczko nie ma tradycyjnych wymiarów ;-)
Dzięki za informację o książce. Poszukam
My kupiliśmy materac. Kokos - pianka - gryka. Strona z gryką jest pikowana, więc mamy nadzieję, że się nie będzie "zbijać". Jeśli chcecie namiar na firmę (jest też na allegro i ma sklep w Wawie) to dam link. jeśli nie mają towaru to spokojnie sprowadzają, nawet w innych wymiarach niż standardowe. Bo jak się okazało nasze zakupione łóżeczko nie ma tradycyjnych wymiarów ;-)
Pryzbelka..a ten spiworek to na aukcji z allegro kupilas? czy jest mozliwosc kupieia jeszcze takipiego (moze byc inny kolor). bo ja mam spiworek ale bez tej dziurki na fotelik. daj namiary jak mozesz
Asmodis znalazłam na allegro śpiworki "z dziurką"
TOPOLINO-KOMBINEZON ŚPIWOREK DO FOTELIKA rozm.68 (249064857) - Aukcje internetowe Allegro
BABY CLUB-KOMBINEZON ŚPIWOREK DO FOTELIKA rozm.56 (248517336) - Aukcje internetowe Allegro
Kombinezon śpiworek do wózka, fotelika H&M (249998042) - Aukcje internetowe Allegro
H&M KOMBINEZON ŚPIWOREK DO FOTELIKA, R 56/62 (249117019) - Aukcje internetowe Allegro
Widze, ze Ewa tez znalazla podobne kombinezoniki na polskim Allegro
A my ten swoj w normalnym sklepie upatrzylismy (w Kanadzie) i od razu mi sie spodobal, bo uwielbiam takie misiowate w dotyku ubranka
I szczerze mowiac widze, ze na Allegro naprawde atrakcyjne ceny sa (chociaz moj spiworek w przeliczeniu na zlotowki ok 90 zl wyniosl, wiec uwazam, ze tez nie taka wysoka cena, a jakosciowo tez jest calkiem niezly)
A zreszta dopiero odkrylam, ze w ogole takie spiworki mozna kupic i wydaje mi sie to niezlym pomyslem, bo dzieciatko latwo w takie ubranko "zapakowac" i nie ma problemu z zapieciem w foteliku:-)
Ataata, ten Twoj kombinezonik tez jest przeuroczy, na pewno dzidzia bedzie w nim slodko wygladac
W ogole te malusie ubranka sa przecudne:-)
A zreszta dopiero odkrylam, ze w ogole takie spiworki mozna kupic i wydaje mi sie to niezlym pomyslem, bo dzieciatko latwo w takie ubranko "zapakowac" i nie ma problemu z zapieciem w foteliku:-)
Ataata, ten Twoj kombinezonik tez jest przeuroczy, na pewno dzidzia bedzie w nim slodko wygladac
W ogole te malusie ubranka sa przecudne:-)
Ataata
Grudniowa Mama '07
a ja myśle że nie oto chodzi iż niema chętnej na ciuszki doty, podejrzewam, że tym które mają dziewczynke jest poprostu głupio sie zgłosić;-)
Jakbym ja miala dziewuszke to bym pewnie sie odezwała, ale w zamian wysłała bym coś dla Dotowego synka
Jakbym ja miala dziewuszke to bym pewnie sie odezwała, ale w zamian wysłała bym coś dla Dotowego synka

reklama
Podziel się: