reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Dla dzidziusia

Słuchajcie dziewczyny... Dostaliśmy fajne ubranko, ale Krzyś Jr zaznaczył, że nie będzie chodził w różowych ciuszkach... Chętnie odda je jakiejś małej dziewczynce. Kto chętny niech napisze. ;-)
obraz159cz9.jpg

reklama
Pryzbelka..a ten spiworek to na aukcji z allegro kupilas? czy jest mozliwosc kupieia jeszcze takipiego (moze byc inny kolor). bo ja mam spiworek ale bez tej dziurki na fotelik. daj namiary jak mozesz

Ale śliczniutkie te ubranka ;-)
Dzięki za informację o książce. Poszukam ;)

My kupiliśmy materac. Kokos - pianka - gryka. Strona z gryką jest pikowana, więc mamy nadzieję, że się nie będzie "zbijać". Jeśli chcecie namiar na firmę (jest też na allegro i ma sklep w Wawie) to dam link. jeśli nie mają towaru to spokojnie sprowadzają, nawet w innych wymiarach niż standardowe. Bo jak się okazało nasze zakupione łóżeczko nie ma tradycyjnych wymiarów ;-)

Widze, ze Ewa tez znalazla podobne kombinezoniki na polskim Allegro:) A my ten swoj w normalnym sklepie upatrzylismy (w Kanadzie) i od razu mi sie spodobal, bo uwielbiam takie misiowate w dotyku ubranka:) I szczerze mowiac widze, ze na Allegro naprawde atrakcyjne ceny sa (chociaz moj spiworek w przeliczeniu na zlotowki ok 90 zl wyniosl, wiec uwazam, ze tez nie taka wysoka cena, a jakosciowo tez jest calkiem niezly)
A zreszta dopiero odkrylam, ze w ogole takie spiworki mozna kupic i wydaje mi sie to niezlym pomyslem, bo dzieciatko latwo w takie ubranko "zapakowac" i nie ma problemu z zapieciem w foteliku:-)
Ataata, ten Twoj kombinezonik tez jest przeuroczy, na pewno dzidzia bedzie w nim slodko wygladac:)
W ogole te malusie ubranka sa przecudne:-)

dziewczyny kombinezoniki fajniusie:-)

dota jesli nie ma chetnego na twoje ciuszki to spokojnie zostaw je sobie i mozesz przeciez wykorzystac je jako piżamke na noc;-)

No i chyba trzeba bedzie tak zrobić...nie wiem jak mój mąz to przeżyje...on tak śmieje się z ubranek o takim kolorze:tak::-D

A kombinezoniki śliczne macie!!!:tak:

reklama
Ataata ja nie chcę nic w zamian....My i tak to dostaliśmy, a przesyłka bedzie nas kosztowała 2 zł.Jak dowiesz się w listopadzie, że masz dziewczynkę to z chęcią Ci to prześlę....no jak będziesz chciała:tak:;-)

Do góry