reklama
No właśnie mi się też wydaje że autorka tego wątku zbytnio generalizuje. Ja na przykład lubię.
A jeżeli autorka wątku ma takie problemy jak napisała, to znaczy że powinna poważnie porozmawiać ze swoim partnerem, ale nie koniecznie musi wypowiadać się w ten sposób o wszystkich innych facetach.
Pozdrawiam
A jeżeli autorka wątku ma takie problemy jak napisała, to znaczy że powinna poważnie porozmawiać ze swoim partnerem, ale nie koniecznie musi wypowiadać się w ten sposób o wszystkich innych facetach.
Pozdrawiam
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Autorem wątku jest mężczyznaNo właśnie mi się też wydaje że autorka tego wątku zbytnio generalizuje. Ja na przykład lubię.
Pozdrawiam

Faktycznie, przeoczyłam to. Tylko że ja odpowiadałam na tytuł i pierwszy wpisAutorem wątku jest mężczyzna. Proszę najpierw czytać, później komentować
![]()

M
marul
Gość
Proszę najpierw czytać, zrozumieć, później komentować

witajcie! zanim znalazłam swojego wybranca, eksperymentowałam z roznymi facetami i rzeczywiście z nielicznymi uprawialam sex oralny. mysle, ze bardzo wiele zalezy od podejscia mezczyzny. Jesli facet potrafi wypiescic kobiete, to i ona bardziej sie otwiera. moj obecny partner preferuje dluga gre wstepna –ja tez to uwielbiam - ktora czasem konczy się wlasnie sexem oralnym. wazne jest, aby kochankowie potrafili wspołgrać ze soba w lozku i absolutnie nie należy się do czegos przymuszac.
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Wypróbowałam wczoraj metody z hallsem... Powiem to tak: nie trwało to długo, ale mąż nie mógł długo dojść do siebie 

Angelina_Jolie
Zaciekawiona BB
witam, sorki, że się wtrącę...
ja to uwielbiam!! ale jeśli któraś ma chłopa brudasa...
reklama
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Dobrze, że przeprosiłaś już na samym początku, bo każda, która nie lubi mogła sie poczuć dotknięta Twoją mało błyskotliwą uwagąwitam, sorki, że się wtrącę...

Mój do brudasów nie należy a ja mimo to nie przepadam

Podziel się: