• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Długoletnie staraczki w ciąży, a w końcu mamusie 🤰🤱

Gratulacje dla Was 😍 Jak się czujecie w takim składzie? 😊
Na razie się przyzwyczajamy i układamy życie we czwórkę, póki mąż nie musi wracać do pracy. Wydaje się, że starszy brat już zaakceptował siostrę ale zobaczymy co będzie jak będę z nimi sama ;-). Póki co staram się, żeby spędzać z nim czas 1 na 1 + jak tylko się da to z bobasem na ręku też. Także młodsza siostra już jadła mleko nawet na podłodze budując LEGO a książek dla dzieci wysłuchuje wiele razy dziennie 😎.

Tylko te upały nie pomagają nam obu (w połogu i w początkach życia) ale mam nadzieję, że już w przyszłym tygodniu miną.

reklama
Pierwsza nocka oficjalnie za nami 😁 malutka była grzeczna, obudziła się 2x na karmienie i pampersa i zaraz znów odlot w krainę zapomnienia 🤣 nawet się wyspałam, mimo, że muszę dużo siedzieć na laktatorze nawet w nocy.
Wczoraj jak wróciliśmy do domu to strasznie płakałam, ogólnie mam mega baby bluesa. Ale liczę, że przejdzie tak samo jak moje dwa opuchnięte balerony, które podobno są nogami 🤣
Best Friends Love GIF by Kennysgifs

Jak tam mamuśka? Jak Gabi ? 🤗♥️
Coraz lepiej. Jakoś się siebie uczymy, organizujemy nowa rzeczywistość. Najważniejsze dla mnie jest to, że wreszcie zaakceptowała moje cycki i chyba przejdziemy z krótkiego kpi na kp :) że malutka będzie jeść moje mleko. Po CC bardzo ładnie sobie rozkręciłem laktatorem laktację, mam dużo mleka. Mąż w pocie czoła dzielnie myje i sterylizuje laktator i butelki nawet o 3 w nocy. Mama donosi mi obiady 😂 z takim wsparciem to też mi jest dużo łatwiej. A my jesteśmy zakochani absolutnie w małej. I nie powinnam tego mówić głośno, ale chyba całkiem spoko egzemplarz nam się trafiła póki co 😂 idzie się dogadać 😂

Coraz lepiej. Jakoś się siebie uczymy, organizujemy nowa rzeczywistość. Najważniejsze dla mnie jest to, że wreszcie zaakceptowała moje cycki i chyba przejdziemy z krótkiego kpi na kp :) że malutka będzie jeść moje mleko. Po CC bardzo ładnie sobie rozkręciłem laktatorem laktację, mam dużo mleka. Mąż w pocie czoła dzielnie myje i sterylizuje laktator i butelki nawet o 3 w nocy. Mama donosi mi obiady 😂 z takim wsparciem to też mi jest dużo łatwiej. A my jesteśmy zakochani absolutnie w małej. I nie powinnam tego mówić głośno, ale chyba całkiem spoko egzemplarz nam się trafiła póki co 😂 idzie się dogadać 😂
Dziś wyskoczyła mi rolka Mai Staśko i mam wrażenie czy Wy przypadkiem nie macie dzieciaczków w podobnym wieku? 😉

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry