Brownie1992
Moderator
Weź nie mogę. Należę do #fitpączusiów z Moonstonedo lipca sie musimy uzbroić w cierpliwość i przegryzki, bo z pewnością bedzie nam sie chciało jeść od czytania zachcianek ciążowych @LadyCaro
#teampączkizbeząnaobiad
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Weź nie mogę. Należę do #fitpączusiów z Moonstonedo lipca sie musimy uzbroić w cierpliwość i przegryzki, bo z pewnością bedzie nam sie chciało jeść od czytania zachcianek ciążowych @LadyCaro
#teampączkizbeząnaobiad
Nie masz jakiegoś luxmedu albo medicover?Boże już chce kolejna wizytę, chce znów go zobaczyć
o to toNie masz jakiegoś luxmedu albo medicover?
mam, mam, ale no jak za 2 tygodnie to chyba już nie będę pajacowaćNie masz jakiegoś luxmedu albo medicover?
Oj tam od razu pajacowaćmam, mam, ale no jak za 2 tygodnie to chyba już nie będę pajacować
nie podjudzaj!Oj tam od razu pajacowaćJa do 1 prenatalnych chodziłam dosłownie co tydzień na USG
na zmianę prywatnie i na medicover. A i tak ledwo mogłam wytrzymać od wizyty do wizyty.
![]()
U mnie pierwszy trymestr podobnie wyglądał z wizytami, raz miałam tylko 2 tygodnie przerwyOj tam od razu pajacowaćJa do 1 prenatalnych chodziłam dosłownie co tydzień na USG
na zmianę prywatnie i na medicover. A i tak ledwo mogłam wytrzymać od wizyty do wizyty.
![]()
ja tez, raz bylam 2 razy w tygodniuOj tam od razu pajacowaćJa do 1 prenatalnych chodziłam dosłownie co tydzień na USG
![]()