Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dawno Cię nie widziałamRzadko wychylam się poza naszą prywatną grupę, ale dla tego newsa wyściubiłam nosa…
@LadyCaro ściskam Cię i wysyłam moc ciepłych myśli o Was.
Chyba od teraz ten wątek będzie drugim, do którego będę zaglądać z wypiekami na twarzy.
Jak ciąża rozwija się fizjologicznie to potem wizyty chcą co miesiącNie no, za 2 tygodnie mamo to nie miesiąc
![]()
chcą, chcą. Ale ja nie chceJak ciąża rozwija się fizjologicznie to potem wizyty chcą co miesiąc![]()
No właśnie dlatego widzisz, że często dziewczyny prowadzą ciążę na nfz i pakietowo i idealnie wychodzą co 2 tygodnie wizyty xDchcą, chcą. Ale ja nie chcenie no co miesiąc to za rzadko
![]()
haha, ciekawe jakCo najśmieszniejsze i tak przywaliłam ponad 20 kg![]()
to ja sie nie odzywam bo chodziłam co 4-5 tygodniOj tam od razu pajacowaćJa do 1 prenatalnych chodziłam dosłownie co tydzień na USG
na zmianę prywatnie i na medicover. A i tak ledwo mogłam wytrzymać od wizyty do wizyty.
![]()
4,5kg przytyłaś przez całą ciążę?haha, ciekawe jakja z młoda az 4,5kg
![]()
Właśnie4,5kg przytyłaś przez całą ciążę?
Ja tyle schudłamWłaśnie![]()