LadyCaro
Moderator
o i to jest bardzo dobra rada!Chyba w pewnym monencie to jest już wszystko jedno...
Ja tylko powtarzałam staremu, że ma stać przy głowie i nigdzie się stamtąd nie ruszać!![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
o i to jest bardzo dobra rada!Chyba w pewnym monencie to jest już wszystko jedno...
Ja tylko powtarzałam staremu, że ma stać przy głowie i nigdzie się stamtąd nie ruszać!![]()
No właśnie przez ilość, to ja nigdy bym nie powiedział, że to dzieckaMój też zrobił jak go akurat wzięli na ręce jak wychodził i im zrobił na podłogę i to tyle że byli w szokutakże pierwsza
młodego mnie ominęła
![]()
W pierwszej ćwiczyłam, w drugiej nie mogłam. Rozejściu nie zapobiegniesz jedynie możesz je później zamknąć z fizjo.Dobra, to taki temat pokrewny - czy ćwiczyłyście coś w ciąży? Jak zapobiegać rozejściu się mięśni brzucha?
Jaki stepper masz?No ja przed ciążą byłam dość aktywna, już teraz nawet coś lekko ćwiczyłam, chodziłam na stepperze też.
Ale dziś mnie tak poskładało, że jestem w szoku. Jeśli tak mają wyglądać moje pierwsze tygodnie to ja dziękuję bardzo![]()
o ja, jakiś z allegro, patrzyłam po opiniachJaki stepper masz?
Jak już się dowiedziałam, że bliźniaki jednojajowe to lekarz porównywał zdjęcia z poprzedniego USG bo był przekonany, że były dwa pęcherzyki. I dzięki Bogu ten jeden się wchłonął bo trojaczków bym nie ogarnęłaW poprzedniej ciąży na 1 USG doktor powiedziała, że mam szczęście bo była duża szansa na bliźniaki. Mi w sumie na początku było przykro, bo chciała mieć więcej dzieci. Później bardzo mnie stresowała ciąża, a co dopiero jak by było podwójnie.
Ale taki mechaniczny na tłoki? Czy taki jak na salach fitness?o ja, jakiś z allegro, patrzyłam po opiniachtej aukcji już nie ma
o takiAle taki mechaniczny na tłoki? Czy taki jak na salach fitness?![]()
Dobra, ale byłaś w ciąży z bliźniakami, a ja teraz z jednym 23W pierwszej ćwiczyłam, w drugiej nie mogłam. Rozejściu nie zapobiegniesz jedynie możesz je później zamknąć z fizjo.
To ja chyba pobije tu rekord, przytyłam 22 kg, rozejście miałam na prawie 7cm!i w niecały rok je zamykam
![]()