reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Długoletnie staraczki w ciąży, a w końcu mamusie 🤰🤱

a weź nic nie mów o żłobku nawet bo my byliśmy całe 3 dni przez 1,5 godziny i będzie bite trzy tygodnie chorowania 😭 właśnie mamy potwierdzone zapalenie ucha o antybiotyk na 10 dni. I też nam się przebijają czwórki. Dramat.

Za to z lepszych wieści to mamy też potwierdzony pęcherzyk ciążowy i żółtkowy na właściwym miejscu 😉
Wspaniale 😍 gratulacje ❤️ a choroby kiedyś miną . Dużo zdrówka! 😊

reklama
No jak widać zapłon mam 🤣 a raczej zapier*ol 😃 idą 4 zęby na raz, więc po dwóch tygodniach w żłobku siedzimy sobie w domu i powoli odchodzę od zmysłów..przynajmniej nie złapały żadnego choróbska jak połowa grupy. Po za tym jest super, małe łobuzy. Po spokojnym starszaku nie dociera do mnie, że takie małe stworzenia potrafią zdemolować całe mieszkanie 😃 i powoli oswajam się z myślą, że za dwa miesiące wracam do pracy 🥹

@Brownie1992 , @Bolilol a jak u Was? Może uda mi się odczytać odpowiedź szybciej niż za miesiąc 🤣
U nas też mały szogun potrafi wszystko zdemolować 🤣
Ja już wróciłam do pracy od sierpnia i korzystam jeszcze z godzinnej przerwy na kp. Najgorszy jest to, że ten czas tak szybko ucieka ...

Żłobek jest fajny, i na teraz owsiki na tapecie. Wczoraj miałam telefon żeby wcześniej odebrać córkę bo może ma. Obserwujemy, puki co nic nie widziałam. Jak tylko chodzi do żłobka to ma katar. Była przerwa wakacyjna i spokój był.

Żłobek jest fajny, i na teraz owsiki na tapecie. Wczoraj miałam telefon żeby wcześniej odebrać córkę bo może ma. Obserwujemy, puki co nic nie widziałam. Jak tylko chodzi do żłobka to ma katar. Była przerwa wakacyjna i spokój był.
Nasza Lala też już miała owsiki mimo, że jeszcze nie chodziła do żłobka. Obstawiam bawialnię 🙈 Także wszyscy musieliśmy przejść kurację 🤣

Ona leki dostała, ale ja nic dalej nie widzę. Jeszcze jutro po obserwuje i jak będzie ok to do żłobka. No chyba, że się katar rozkręci na coś więcej.

Ja z przerwy na karmienie długo korzystałam. Bo mam małego cycocholika. Juz podzieliła który cyc będzie jej, a który dzidziusia. Bo przecież jak będzie dzidzia to będzie mleczko w cycusiu....

Ja poszłam do lekarza, akurat był wolny numerek jak zadzwoniłam po południu. Dostałam receptę. Pierwszy raz darmowy lek dla dziecka dostałam 😄

reklama
reklama
Do góry