Kosinka94
Moderator
Pomyliłamnie mogę znaleźć![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pomyliłamnie mogę znaleźć![]()
Mam nadzieję, że niedługo dostaniemy od niej pozytywne infoPomyliłamIn vitro 2024 refundacja. Str. 2154
Też mam taką nadzieję, ogromną!Mam nadzieję, że niedługo dostaniemy od niej pozytywne info![]()
dziękujemyOby tak było, a Twoje niech zdrowo rośnie w brzuszku![]()
PomyliłamIn vitro 2024 refundacja. Str. 2154
na to liczę że któregoś dnia, oby jak najszybciej napisała że nareszcie się udało…..Mam nadzieję, że niedługo dostaniemy od niej pozytywne info![]()
Superdziękujemy))
maluszek już kopie
GratulacjeTak jest, stało się
Po prawie 4 latach walki i 9 miesiącach spędzonych w brzuchu 26 sierpnia, po nieudanej indukcji porodu poprzez CC przyszła na świat Nasza córeczka. 2975 gram szczęścia, nasze maleństwo o którym zawsze marzyliśmyod kilku dniu już mamy zaszczyt się wspólnie ze sobą poznawać- uczucie nie do opisania kiedy ją po raz pierwszy zobaczyliśmy. Dopiero wtedy tak na prawdę do Nas dotarło- że wkońcu się udało...że ona jest Nasza!
![]()
DziękujęGratulacjewspaniała data, moje twixy 26.08 świętowały roczek
![]()
Opowiadaj co u WasGratulacjewspaniała data, moje twixy 26.08 świętowały roczek
![]()
No jak widać zapłon mamOpowiadaj co u Was![]()