reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Długoletnie staraczki w ciąży, a w końcu mamusie 🤰🤱

reklama
Tak jest, stało się🙈
Po prawie 4 latach walki i 9 miesiącach spędzonych w brzuchu 26 sierpnia, po nieudanej indukcji porodu poprzez CC przyszła na świat Nasza córeczka. 2975 gram szczęścia, nasze maleństwo o którym zawsze marzyliśmy🫠 od kilku dniu już mamy zaszczyt się wspólnie ze sobą poznawać- uczucie nie do opisania kiedy ją po raz pierwszy zobaczyliśmy. Dopiero wtedy tak na prawdę do Nas dotarło- że wkońcu się udało...że ona jest Nasza!🩷
Gratulacje 😍 wspaniała data, moje twixy 26.08 świętowały roczek 🥹❤️

reklama
Opowiadaj co u Was 😁
No jak widać zapłon mam 🤣 a raczej zapier*ol 😃 idą 4 zęby na raz, więc po dwóch tygodniach w żłobku siedzimy sobie w domu i powoli odchodzę od zmysłów..przynajmniej nie złapały żadnego choróbska jak połowa grupy. Po za tym jest super, małe łobuzy. Po spokojnym starszaku nie dociera do mnie, że takie małe stworzenia potrafią zdemolować całe mieszkanie 😃 i powoli oswajam się z myślą, że za dwa miesiące wracam do pracy 🥹

@Brownie1992 , @Bolilol a jak u Was? Może uda mi się odczytać odpowiedź szybciej niż za miesiąc 🤣

reklama
Do góry