Brownie1992
Moderator
A co u WasZa resztę oczywiście dziewczyn też! Bo tak wbiłam się trochę w wątek, ale jakoś napotkałam po długim czasie na ten wątek i trochę mi tu znajomych nicków
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
A co u WasZa resztę oczywiście dziewczyn też! Bo tak wbiłam się trochę w wątek, ale jakoś napotkałam po długim czasie na ten wątek i trochę mi tu znajomych nicków
![]()
Mam dwuletniego łobuza który jest dużo aktywniejszy niż większość dzieci w jego wiekuA co u Was![]()
Jejku 12+2 jak dobrze to czytać, że kolejne bobo w drodzeMam dwuletniego łobuza który jest dużo aktywniejszy niż większość dzieci w jego wieku. Walczymy od marca z nawracającym zapaleniem uszu, mieliśmy pobyt w maju tygodniowy w szpitalu i serie 5 antybiotyków pod rząd, potem spokoju i od września znów się zaczęło, ale na razie bez perforacji i ropy z uszu. Także zamiast na urlop siedzimy w domu i pracujemy wspólnie czyli brak nudy
. Ja w dodatku dziś 12+2 i oby drugie było ciut spokojniejsze, bo wszyscy się śmieją już u nas, że drugi ancymon jak nam trafi to przechlapane
, ale w sumie już wprawę mam i jeszcze prowadzę z nim szkolenia w pracy
.
Czemu nie masz odwagi ?Zazdroszczę że się decydujecie na drugie dziecko, ja nie mam w sobie tyle odwagi chyba
Ps piszę to ogólnie do wszystkich zaciążonych tutaj![]()
Czemu nie masz odwagi?Zazdroszczę że się decydujecie na drugie dziecko, ja nie mam w sobie tyle odwagi chyba
Ps piszę to ogólnie do wszystkich zaciążonych tutaj![]()
Nieeee zupełnie nie, mój syn jest w miarę współpracujący. Ale pakować się znowu w kp, nieprzespane noce, zmęczenie, ograniczenia…. No nie wiem czy nie doszłam do momentu że jest nam po prostu wygodnie tak jak jestCzemu nie masz odwagi ?
Masz tak aktywne dziecko, że nie nadążasz (czasami tak się zdarza)?
Ja też czasem mam takie wątpliwości czy decydować się na drugie dziecko zwłaszcza, że Lala trafiła się mocno wymagająca. Natomiast ten etap nieprzespanych nocy w końcu minie. Mam nadzieję...Nieeee zupełnie nie, mój syn jest w miarę współpracujący. Ale pakować się znowu w kp, nieprzespane noce, zmęczenie, ograniczenia…. No nie wiem czy nie doszłam do momentu że jest nam po prostu wygodnie tak jak jest![]()