Cookie_
Moderator
Jasne, że tak to nie leciGenetyka to tak, ale genetyka nie dziala tak, ze Autorka ma niewydolnośc, bo teściowa miala![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jasne, że tak to nie leciGenetyka to tak, ale genetyka nie dziala tak, ze Autorka ma niewydolnośc, bo teściowa miala![]()
O widzisz, mama ma problem z klanami a i u mnie też coś się już zaczyna z jednym dziać i wg fizjoterapeuty to pierwsze symptomy problemów.Genetyka to tak, ale genetyka nie dziala tak, ze Autorka ma niewydolnośc, bo teściowa miala
U mnie w rodzinie też geny tak lecą. Babcia, mama, mamy siostra i teraz ja. Są juz jakieś badania, że to może być niedobór kolagenu, co też by się zgadzało, bo wszystkie mamy problemy z kolanami.
Nie wiem czy są na to jakieś konkretne badania, tak mi wspomniala lekarka na prenatalnych jak zeszłysmy na temat.O widzisz, mama ma problem z klanami a i u mnie też coś się już zaczyna z jednym dziać i wg fizjoterapeuty to pierwsze symptomy problemów.