• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Dni płodne

Hejka ;)
Przychodzę tutaj z takim pytaniem, A mianowicie od kiedy pamiętam zawsze od czasu owulacji miałam typowe objawy tj bol piersi itp... czas cyklu ok 31 dni. I w tym miesiącu dziś powinnam dostać okres a dopiero dziś zaczęły mnie boleć piersi i wg, czy możliwe że dopiero bym miała czas owulacji. Miała może któraś tak ?:D

reklama
Rozwiązanie
Hejka ;)
Przychodzę tutaj z takim pytaniem, A mianowicie od kiedy pamiętam zawsze od czasu owulacji miałam typowe objawy tj bol piersi itp... czas cyklu ok 31 dni. I w tym miesiącu dziś powinnam dostać okres a dopiero dziś zaczęły mnie boleć piersi i wg, czy możliwe że dopiero bym miała czas owulacji. Miała może któraś tak ?:D
Piersi mogą boleć na przychodząca miesiączkę. Ja tak miałam.
Ale owszem owulacja mogła się przesunąć z jakiegoś powodu.
Hejka ;)
Piersi mogą boleć na przychodząca miesiączkę. Ja tak miałam.
Ale owszem owulacja mogła się przesunąć z jakiegoś powodu.

Rozwiązanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry